Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Travel saka-maring Tegal karo sekitare
(25-08-2010, 11:51 AM)wakadol Wrote: ning wayah lebaran ( ngarad ) regane esih tetep ora john.., ?? toli ana agen liyane go perbandingan..?

perbandingane 2 travel kuwe regane pada bae..sama2 120rb.
biasane tah mundak2 sitik, tapi luwih jelase mending telpon bae.
yen travel mungkin luwih cocok nggo simbah2 sing pan nengok anak cucu neng jakarta, dadine langsung dianter anjog ngarep umah.
selama aku numpak travel mesti semobil karo simbah2.
numpak travel tegal-jkt adalah pilihan terakhir yen langka transportasi liyane..awake pegel kabeh.
Reply
travel yak???

trs terang yanu madan trauma numpak travel, ngosek

jogja-tegal atau sebaliknya sing "MADAN" recomended mung ALRIN karo FAJAR tok...

ramasakti: pernah nyerempet wong, pernah juga supire ngantuk tapi malah nyalahna stir mobil sing jarene madan ngiwa, akhire setelah didesak gelem NGAKU juga nek sbnre NGANTUK trs mandek ning temanggung supire ijin TURU disit wis!!! mobile juga rata2 bosok...

suci: pernah mogok and yanu melu ndorong!!!ngosek

kiye murni testimoni user, laka maksud menjelekkan atau ngapik2 travel tertentu yak...cool nemen
Colorfull Photography
(0857 470 267 95)
Reply
(30-01-2010, 07:57 PM)vinita_chandani Wrote: nusantara travel
semarang-tegal
telp: (024) 3548648
(0283) 353414

kemaren tiket e berapa ya lupa...sektar 60 an kaya nee

matursuwun kyeh...
lagi nggolet info Semarang - TEGAL.

sip... PISS


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Signature enyong :
Quote:
Reply
Dragon Travel
Tegal - Jakarta PP
Alamat Tegal: Ngarep Pasific Mall, samping Bekas Bioskop kae loh..
Telp. Tegal: (0283) 353514
Bsa mampir maring Jabodetabek
Nyong nang di Cikarang bsa di anter PP Josss
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
#25
Cikarang tegal berapa mbe?

aku pengin kapan2 pake travel..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)