Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
banner go kampanye - sing duwe website, blog monggo di pasang...
yuh kampaye tcc, pasang banner nang website, blog, fb, lan lia-liane...

Ukuran: 200 x 600 pixel | jpg
[Image: banner_board.gif]

Ukuran: 468 x 60 pixel | gif
[Image: banner_board2.gif]
POTJI DESIGN
www.tegalinfo.com
kontak: +62818253796
Angger wiz balik mrg tEgal maning langsung ta pasang neng blog karo fb yakin... Apik nemen... Suwun kang sekhu... Girang nemen
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
lah inyong wong brebes olih masang ora???
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
monggoh, olih nemen owh, malah matur suwun adong kaya kuwe Es Teh
POTJI DESIGN
www.tegalinfo.com
kontak: +62818253796
keren sung . pasang aah
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
dong deleng banner kiye nyonk kelingan pas nganggo Black board.. esih nganggo kapur.... Nangis
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
woh woh woh
pengen promosi tapi nggo gambar gif kaya kae

@um sekhu:
kwe nggawe ambar gif nggo sopwer apa um?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
(25-06-2010, 01:44 PM)auzhee Wrote: woh woh woh
pengen promosi tapi nggo gambar gif kaya kae

@um sekhu:
kwe nggawe ambar gif nggo sopwer apa um?

zi nt sih nganggo sopware apa gif'e?
" Minal aidzin wal Fa'izin "
tak pasang kyeh saiki..
" Minal aidzin wal Fa'izin "
(26-10-2010, 12:30 AM)Blantik Wrote:
(25-06-2010, 01:44 PM)auzhee Wrote: woh woh woh
pengen promosi tapi nggo gambar gif kaya kae

@um sekhu:
kwe nggawe ambar gif nggo sopwer apa um?

zi nt sih nganggo sopware apa gif'e?

nyong nggo sotoshop Ngikik maning

jaman mbiyen aku takon kuwe nhang jaman durung bisa gawe gif oh Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)