Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wong indonesia maen neng MU
#1
mbene mau buka detik,,
eh ana berita apik,, tur membanggakan...

jebule ana wong indonesia sing melu maen neng MU,,,
mbuh esih penjajakan,,
tapi kuwe mbuktikna bahwa indonesia ya nduwe talenta,,
ya beleh..???

tapi karuan mbene usia 14an...
tapi ari lancar,, bisa dadi bintang besar ngko...

ngangkat prestasi,,
mecut semnagat pemain sing liyane...

kyeh linke mbokan pan melu maca...

http://www.detiksport.com/sepakbola/read...anif-di-mu
saya suka siomay
Reply
#2
Walopun mbayar dewek.. mestine tah nduwe talenta.. Masa MU nrima sembarangan ?? ya beleh... sukur wes.. muga2 bisa diandalkan... manteb!!!
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#3
bisane kudu ng MU sihh ..dong bsa ng Liverpool or Inter Milan ngonong lohh ..soale kan denger2 MU pan bangkrut n langka sing gelem tuku hak kepemilikan e Ngikik Medang


Guling-Guling
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
#4
(02-02-2010, 10:18 PM)myBenihime Wrote: bisane kudu ng MU sihh ..dong bsa ng Liverpool or Inter Milan ngonong lohh ..soale kan denger2 MU pan bangkrut n langka sing gelem tuku hak kepemilikan e Ngikik Medang


Guling-Guling

daripada neng indonesia,,,
klub2 be pada ngemis neng apbd,,
mending neng njaba,,,

sponsore akeh...
saya suka siomay
Reply
#5
Kepengurusane kudune ganti kabeh um..
Ketuane supporter sing mlebu lapangan pas indonesia lawan oman.. Nyengir

Mbok arane klub ning indonesia sing kreatip ya..
Aja Per.. Per kabeh... Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#6
wuidih, pentol ah...

ngko disewa persegal kweh... Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#7
anggor nyonk tah emoh neng MU mending neng JUVENTUS...Weee
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
(03-02-2010, 10:26 PM)Barrezta Wrote: anggor nyonk tah emoh neng MU mending neng JUVENTUS...Weee


his,.. aja kaya kuwe um,..
ora penting nang MU apa nang JUPENTUS,..
sing penting ana sing nrima latihan
kan faSILITas e neng kana luwih apik,...

ora kaya negarane dhewek, timnas durung dadi ka malah pan melu
binding Piala Dunia, pan dadi EO ne tok ndean,...

apik o ngko "PSSI - Event ORganizer World Cup"

mantap jaya lah ,...

[Image: san-miguel-beer.jpg]
aku hanya binatang jalang, dari kumpulannya terbuang
Reply
#9
Nduwure nyong.. aja seneng Medang
:medang: baen.....
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
Mudah2n bsa mæn tmenan ng klub elit eropa tmenan y,aja dadi pengganti tok ap maning reserve,

nko ky irfan bachdim,abane lontang lantung,ana melu latian persib lh,pan di tuku persija lah,jebule ra sida

sg jre aq melas men y irvin museng,top skor u-12 danoncup,trz 'mæn' ng ajax ,trz d buang ng omniworld,akhre blik kmpung,psm mkasar ,
saiki mæne ng produta,kalahan maning,tp mbuh mæn pa ora
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)