Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aquascape (Tanduran njero banyu)
Wink 
Kya aku duwe hobby anyar, bokan rika-rika kabeh pan meluan ya ayo bareng ndopok ning kene.
Hobyne aku arane Aquascape, kye wujude..
[Image: jv2pg1.jpg]
Aquaspace kue nandur tanaman sajerone banyu. dadi saiki dudu iwak tapi tanduran sing ana sajerone banyu.mungkin ning kene esih jarang, tapi saiki wis ana sing nyediakaken tandurane ning pasar iwak sing perek stasiun tegal kae akeh. tinggal dekor tandurane eben apik....

kiye contoh2 sing wis apik
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply
#2
Kuwe tanduran laut apa air tawar um?
angel beleh ngopenine.. kayong ana2 baen ya hobine wong saiki...
Tapi apa ora repot um, sing modele laka tandurane be kudu sering nguras. Aja maning ana tandurane mestine cepet kotor beleh?trus media taname apa kuwe tanduran...??
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
om aku minat... tapi modal lan carane kepriwe.. soale aku lagi seneng karo sing ijo2... termasuk taneman laut.. Nyengir
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
ader nang tegal wis ana???
mbiyen nyong weruh nang ciwalk
mantep nemen sung
kolam nang umah pan tak gawe kayak kuwe ah Guling-Guling
road to
6666th
Reply
ciwalk sih nang ndi um ibnu?
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
cihampelas walk, bandung

nang kono ana pet shop karo toko hobby
nah pas nang aquaspace kuwe apik nemen
satembok nganggo aquaspace Josss
road to
6666th
Reply
#7
kuwe tanduran nang njerone aquarium ditandur dewek apa tuku wis dadi um?

nyong juga pengin ngingu iwak tp kayong melasi sih ya dadine orasida Nyengir
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
kiye pernah nongol nang tra*s pitu oh...
cara carane kaya landscape njero banyu..

nyong ya kepengen,mung males ngresiki ne...

kira kira kriteria tandurane pimen um rudy?
Reply
om rudy ndi kiye...nyong juga pengen kyeh...
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
(21-06-2010, 04:52 PM)masindra Wrote: Kuwe tanduran laut apa air tawar um?
angel beleh ngopenine.. kayong ana2 baen ya hobine wong saiki...
Tapi apa ora repot um, sing modele laka tandurane be kudu sering nguras. Aja maning ana tandurane mestine cepet kotor beleh?trus media taname apa kuwe tanduran...??
kie tanduran tawar kang, emang kidu sabar ngopenine. tapi yen wis biasa karo aquariumnya sar ser pada bae ngopenine.

(21-06-2010, 07:05 PM)Pro_T_Lon Wrote: om aku minat... tapi modal lan carane kepriwe.. soale aku lagi seneng karo sing ijo2... termasuk taneman laut.. Nyengir
modale sing penting duwe akuarium, terus tuku tandurane ning pasar iwak sing perek stasiun tegal kae. engko luwih komplit tak jelasna ning isor

sing jelas kudu nandur dewek, pan di model apa ya sekarepe dewek. tanduran tinggal tuku, yen ning pasar iwak perek stasiun tegal ana, sing satanduran regane 7000. yen kieng ya luruh dewek ning balong bokan anaqeqeqe
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)