Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aquascape (Tanduran njero banyu)
bokan pan pada gawe kie sing kudu di sediakaken Medang karo tahu aci eben ora ngantukqeqeqe

si siapna bae :
1. Aquarium

2. Filter (wajib ana endah bening sih banyune)

3. Lampu (bisa tuku mbuh gawe)

4. CO 2 set (bisa tuku utawa gawe dewek, yen aku gawe dewek masalahe ning kene kayonge langka)

5. Surface skimmer ( dipasang kena ora kena, alate ana ning toko iwak tegal)

6. Pasir Cilica (wajib ana, ning pasar iwak akeh yen ora salah sing sakantong 20ewu)

7. Pupuk Dasar / Substrate ( bisa didenggo utawa diganti kanro sing tablet utawa sing cair, yen kie anane ning rita)

8. Tanaman (tinggal pilih ning toko iwak akeh sing perek stasiun tegal)

9. Ikan (iwake sing jenis Tetra, SAE mbuh Urang masalahe jenis kie sing ora ngrusak tanduran)

10. Chiller/ Pendingin ( yen aku nganggo kipas sing kaya ning CPU komputer tinggal pasang saduwure banyu)

kuwe tok sing di butuhna go gawe Aquaspace, ari esih bingung tinggal takon bae, tak lanjut mangan tahu aci
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply
CO 2 set sing bentuke kayang apa um?
nggo proses fotosintesis tandurane ya?
Reply
Quote:langsung baen um,ora usah di quote ya...suwun...

kye kang bentuke CO2
[Image: 2rhb3nm.jpg]
iya bener go proses ambekane tanduran karo potosintetis masalahe kan yen tanduran ngirupe dudu 02 kaya dewek, tapi yen tanduran ngirupe CO2.

tapi go inpo bae, yen ning pasar iwak perek stasiun tegal ta ora pada nganggo CO2 mulane gen akeh sing pada layu utawa alum tandurane.

tapi ora usah bingung bingung kang, tinggal gawe bae bisa.... bokan ora ngerti takon cara gawene. sing penting pangani dingin tahu aci
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply
edan ah...
daning kaya tabung O2 nang RS??
regane larang oya kuwe?

angger disemproti CO2 iwake pimen um?
biasane dewek nglebokna O2 kan nggo ambekane iwak?
ora malah dadi netral?
Reply
Quote:arip langsung baen dijawab um,ora usah di quote ya.....

lah kuwe mulane dari pada tuku regane larang mending gawe bae. iwakan cuma go tamahan intineta kan sing dingu tandurane.
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply
iya dink ya um....Ngikik
duite madan abot kayane...Xixi

oya um rudy,ari pan njawab sing nang nduwure,ora usah di quote,langsung bae dibales ya....Es Teh
Reply
PISS iya kang klalen, maklum wis tua sih
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply
nyong wis tuku tandurane,sementara loro disit,liat pertumbuhane disit

lha surface skimmer kuwe apa???
kudu ana tabung co2 ne y???luwih ribet yah daripada angon sapi ato angon kebo Ngikik maning
road to
6666th
Reply
cara gwe CO2 pmen kang???

apa dewek napas, terus buang maring botol napase... kayak kue terus nganti botole kebak????

ora Tepar ?? Ngukuri batuk
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
Kie manjing ora yah Ngikik
[Image: utf-8BMjBmcm0weS5qcGc.jpg]
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)