Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aquascape (Tanduran njero banyu)
tanduran apa kuwe boz,... apa saburine akuarium tanduraneqeqeqe
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply
(23-06-2010, 10:03 PM)ibnu19 Wrote: nyong wis tuku tandurane,sementara loro disit,liat pertumbuhane disit

lha surface skimmer kuwe apa???
kudu ana tabung co2 ne y???luwih ribet yah daripada angon sapi ato angon kebo Ngikik maning

surface skimmer kuwe alat penyaring go jukut banyu ning permukaan kang.
biasane akeh kotoran ning permukaan banyu bisa
minyak, awu, godong utawa sisa popok sing ngambang, dll.
kye bentuke bos, tapi asline modele pirang2 kiye sing aku duwe
[Image: 292ww75.jpg]
asline gawe bisa bos kaya model saringan internal sing di seket nganggo kaca, cuma engko pengambilan banyune sing duwur, ya intine eben banyu ning duwur langkakotorane

(23-06-2010, 11:22 PM)Pro_T_Lon Wrote: cara gwe CO2 pmen kang???

apa dewek napas, terus buang maring botol napase... kayak kue terus nganti botole kebak????

ora Tepar ?? Ngukuri batuk

qeqeqe ora kang kye tak jelasna gawene, gampang ka kang...

gawe CO2 buatan kang
bahan sing dibutuhna ya
1. botol Aqua ukuran 1liter (sory nyebut merk)
2. slang plastik
3. lem kaca
4. gula
5. ragi

cara gawene
bolongi tutup botol aquane terus danjingi selang, terus lem nagnggo lem kaca. luwih apik nganggo sambungan selang endah ari nyopot gampang.
[Image: 9i7fw6.jpg]

Yen wis gadi, danjingna gula sasendok terus ragi 3/4 sajeroneng botol aqua mau. terus dikocok kira-kira rong menit lah (2menit) tunggu bae engko metu gelembunge... siap di denggo kang.
[Image: 2yju5b6.jpg]

dadi tandurane olih CO2 go proses potosintesis terus hasil fotosintesise kan gadi O2, lah kuwe O2ne sing go iwak dadine saling menguntungkan
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply
rincian biaya ne sisan um
awit akuarium,tanduran,karo perlengkapan liyane

kuwe CO2 ne ora malah kesedot iwake???
mgko klenger oh
Reply
ora kesedot kang kuwekan metu udarane mulane yan di dalai ning banyu metu gelembunge.

rinciane yah....
tergantung aquariume kang gede apa cilik ya,
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply
um....pasire kayong nguntuk/berbuih bae keh,ora bening-bening
kudu dikum disit trus diinepna ya???
Reply
iya oh um ibnu...
sadina apa rong dina disit....
nembe dilebokna iwake angger wis bening....
Reply
(25-06-2010, 07:14 PM)ibnu19 Wrote: um....pasire kayong nguntuk/berbuih bae keh,ora bening-bening
kudu dikum disit trus diinepna ya???

ngaggo pasir apa sih??? pasir bangunan yaqeqeqe
iya biasane dikum dingin
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply
omrudy tak kepret

pasir tuku nang pasar iwak jg sing 20ewu um
kiye be esih tak dikum ka

kembange urung patia akeh modele ya um
gawe dewek bisa um???
Reply
bokan pasir sing arep umah sing go bangunanPISS

iya kembange jenise ora cacuil. bokan kiyeng luruh ya luruh ning balong bokan anaNgguyu
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply
Es Teh dinungi dingin kang,....
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)