Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aquascape (Tanduran njero banyu)
tandurane nyong kayong pada layu um
obate apa yah??
apa ana komposisi sing kurang???
Reply
kiye sing nduwure nyong, obat nggo tanduran layu kuwe disirami bae um, sering kena srengenge, tapi tergantung tanduran e apa, sing penting aja salah obat bae, ngko dimein e Bodr*x obat sakit kepala Ngikik maning
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
(08-07-2010, 06:17 PM)ibnu19 Wrote: tandurane nyong kayong pada layu um
obate apa yah??
apa ana komposisi sing kurang???

coba golet ning tegal tepate ning rita , gemiyen ta aku weruh ana obat khusus go tanduran banyu.
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply
sidane mati kabeh
ampun
nyerah ngingune ampunnnnnn
road to
6666th
Reply
qeqeqeqeqeqeqeqeqe
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply
um, jaba langsung digawekna sepaket mangan biaya pira ya ?dadi langsung glodag sak iwake, lan peralatan selam e...
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
kudune detung dingin sih.... Nyate ndisit
emang kang yen daerah tegal esih kangelan golet perlengkapane, aku bae luruhe sing jakarta. paling gawe akuariume dewek, tandurane karo obate sing jakarta. tapi tandurane saiki rupane wis ama ning tempat adolan iwak sing ning tegal pereke stasiun sepur. ari co2 me gawe dewek. ya kudu telaten juga sih kang... ya wajar yen pertama pada mati tandurane qeqeqe
aku bae sing wis suwe kadang layu pengaruhe ning banyu keding kang.arip
Wong Brebes ana ning tegal kye....
Komunitas sulap brebes
Toko sulap Brebes
Reply
iya sih.. kayonge rada angel...kudu jaga kualitas banyu...
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)