Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donasi nggo TCC
#1
Nuwun sewu kabeh sedulur,

Lewat dopokan kiye, nyong mengajak kabeh sedulur sing wis gabung ning TCC, mbokan pengen mendonasikan sebagian hasil rezekine nggo membantu mengembangkan TCC, dipersilakan maring kene (sementara):

1. Markodi
BCA Tegal nomor rekening 0478947308
2. Supriyono
BNI nomor rekening 0033546213
3. Akhda Afif Rasyidi
Bank Mandiri nomor rekening 139-00-0547702-5
4. Annisa Ayu Yunita
BRI no.rekening : 1368-01-000406-53-8

Pan nyumbang pira bae, karepe njenengan. Wong arane infaq ka yah. Insya Allah laporan keuangan TCC bisa dideleng sajembreng-jembrenge ning dopokan njaba kiye.

Tulung jaba wis transfer, bisa mein ngarti maring forum kiye, atawa sms bae maring hapene aku. Kuw ana ning signature ya Ngikik maning

Nggo waktu dekat kiye, insya Allah TCC pan melakukan beberapa kegiatan:
1. nyeponsori kegiatan try out SINTESA UI (isih dibahas bareng)
2. kerjasama karo KPLI Tegal ngadakna roadshow Linux (isih dibahas bareng)
3. lomba desain (isih dibahas bareng)

Nah, kuwe butuh biaya nggo nyeponsori, ngadakna kegiatan, karo mein hadiahe kang/yu

Wis semono ndisit, jaba ana kurang apa tambahe, ngko tak mein ngerti maning. Suwun girang

=================================

Sing wis donasi:
no-------username--------------jumlah--------------keterangan
1-------ilman--------------100.000--------------maring rekening mandiri afif
2-------sinichi--------------100.000--------------maring rekening mandiri afif
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
nyuwun sewu kang....
sumbang saran kyeh

ana rekening linae sing nduwur ora yah..?
mohon mangap soale akeh juga sing nganggo Bank Mandiri. Mbokan sing pan transfer duwene rek kuwe kan dadine ora kangelan. Arane pan nyumbang bisa difasilitasi disit

----------------------------------------------------
PISS PISS
----------------------------------------------------
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org
Reply
#3
suwun kang sinichi, wis tak tambahi nggo rekening mandirine aku kyeh Es Teh
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
hehehe yanu durung urunan ya pipqeqeqe

cek kulkas ya
Reply
#5
yuh oh kang ilman, monggoh zag zeg ah... girang
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
ngko dong nyumbang, dadi wong eman ora y?? Ngikik

guyon dink...

ngko tak sumbang kan,,, deadline kapan??
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
#7
telah masuk dari kang ilman ke rekening mandirine nyong sejumlah 100ewu. matur nuwun kang girang

zag zeg prot, aja kesuwen, kepret ngko jaba suwe qeqeqe
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
qeqeqe jebule timin e galak nemen yaks....

ia min..dedlen e kapan??durung sempet maring atm >.<
Reply
nembe ngerti koen yen sutimine galak...
wkwkwk PISS

min-ap saran bae kyen..nominale ora usah disebutna ya kena owh....
ID-ne bae
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org
Reply
#10
kuwe eben transparan um sinichi. kalem. kiye nggo ngetes keikhlasane njenengan juga. karena ikhlas urusan dudu maring makhluk kang. maring SIng Duwe Urip Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)