Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tegal IT Center
pirang dina wingi maca statuse ayunii ng pesbuk sing lagi golet tempat go markase TCC endah ana tempat kanggo kumpul lan sing bisa di jujug...
nah... aku karo kanca" sing neng Komunitas Pengguna Linux Indonesia - Tegal (KPLI - Tegal) lan kwali (Komunitas Pencinta Warnet Linux) ya lagi rasan" lan nembe diwacanakna masalahe endah bisa due tempat kaya kue... selama ini kan ndadikna salah siji warnet linux kanggo mangkal... Nyengir

sekang "intro" ng duwur kue dadi ngimpi seandainya ng tegal ana IT Center sing berupa gedung apa tempat sing kanggo kumpulan masyarakat IT, ya bisa markas komunitas, dagang, tongkrong lan lia-liane... (aku kelingan pas dolan neng HiTech Mall Surabaya, ng kono ana suatu sudut sing dadi kaya kue, ana beberapa los sing dienggoni komunitas" IT diantarane ya kue KLAS (KPLI ne Surabaya)

kie tah takon kira-kira bisa belih ya ana IT Center ng tegal? sing judule Tegal IT Center... ana markase TCC, KPLI, dll... bayangnane kayong indah temen Amin Beres Jon!

(pangapurane mbokan ana trid sing serupa apa nyong salah dokon trit ya ...)
keep the fighting spirit...
Reply
Namane enyong kesebut maning Girang nemen
iya um,rencana awal timin-e pan didelehi buku2 sing dkumpulna ngko gawe perpustakaan..
angger bs si,ngko dong rencana kaos2 wiz ana bs juga ddalah neng kono..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
#3
saia siap bangun infrastruktur jaringan perpustakaan digitalnya Es Teh
25 penyakit ada dalam khamr, Khamr di HARAMKAN
15 penyakit ada dalam daging khinzir, daging khinzir di HARAMKAN
4000 zat kimia beracun ada pada sebatang rokok, Patutnya rokok diapakan ?!
Reply
#4
We have a dream... and we have to make it come true... :cool:

Insya Allah kang.. dang niate apik ya ana dalane.. sing penting dewek tetep rapatkan barisan.. tetep kompak/solid... tepo sliro...

Josss

Bangunane ya wis dirancang daning kang poci...
=====>>>
===== >>>>> TCC BUILDING
=====>>>

ayuni seneng temen disebut... geh tak sebut ya...

ayuni 1000x Ngikik maning
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
Klepon oh,aja dsebut tok....
@um ar,gratiz ya?
disebut kan brati pd eling aku Isin nemen
cm ya lg2 smua terhambat dengan sesuatu bernama 'dana' Guling-Guling
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
rencana bangunane gede temen yah ... dong giliran KPLI olih sing paling duwur ng Ayunii munggahe kangelan oh, malah ora tau dolan... qeqeqe

dong sing sementara tah pengine semisal di sebuah sudut Mall atawa sing jare mbokan ana due umah/ruko turah-turah... dadine dienggo disit pirang tahun plus ngrumat gedunge...

sekedar contoh ya ... miki KLAS (KPLI ne Surabaya) ng HiTech Mall
terus KPLI Solo tempate ng Solo TechnoPark
sijine IGOS Center Bandung tempate ng Be Mall Bandung

ana sing due inpo dong misale ng Rita? apa Dedi Jaya? apa liane dong kontrak pira sih? syukur" sih pihak pemerintah memfasilitasi (tergantung lobi) kaya sing ng duwur kue di fasilitasi..
keep the fighting spirit...
Reply
Ngikik aja nang sudute mall... ngko malah dadi kangelan pan nginep ow kang.. Nyengir

Basecamp'e sing sisan bisa dituruni bareng, pas ana acara2 kan bisa Malam Api Unggun nang basecamp.. iya beleh? Nyengir

nyonk sih y pengen, wez ow gawe proposal maring om ikmal, mbokan dimein tanah 1 Ha mbuh apa... Ngikik
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
Iya kuwe stuju... Nggo nglepas kesel or pas lg juwet neng umah...
kayane tah enak,pengene cpet2..
Angger neng mall ora enak.. Ora 24jam...
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
Josss nemen ide ne
tp aja nang mall, terpancang waktu buka tutupe mall
road to
6666th
Reply
lumayan bescem m ngko bisa nggo Medang karo mangan tahu aci
siluet jingga
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)