Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tegal IT Center
kira2 wis ana tukang parkire durung ???
aku dadi tukang parkire wis
Tegur bila Salah
Reply
(29-06-2010, 08:06 PM)ibnu19 Wrote: bedane kontrak karo huni kuwe pimen???nyong nembe ngerti istilahe kowen

mangsude kaya kiye keh um...kontrak kuwe maksude nyewa.
nah huni kuwe maksude tuku....
Reply
(28-06-2010, 05:28 PM)redmouse Wrote: pirang dina wingi maca statuse ayunii ng pesbuk sing lagi golet tempat go markase TCC endah ana tempat kanggo kumpul lan sing bisa di jujug...
nah... aku karo kanca" sing neng Komunitas Pengguna Linux Indonesia - Tegal (KPLI - Tegal) lan kwali (Komunitas Pencinta Warnet Linux) ya lagi rasan" lan nembe diwacanakna masalahe endah bisa due tempat kaya kue... selama ini kan ndadikna salah siji warnet linux kanggo mangkal... Nyengir

sekang "intro" ng duwur kue dadi ngimpi seandainya ng tegal ana IT Center sing berupa gedung apa tempat sing kanggo kumpulan masyarakat IT, ya bisa markas komunitas, dagang, tongkrong lan lia-liane... (aku kelingan pas dolan neng HiTech Mall Surabaya, ng kono ana suatu sudut sing dadi kaya kue, ana beberapa los sing dienggoni komunitas" IT diantarane ya kue KLAS (KPLI ne Surabaya)

kie tah takon kira-kira bisa belih ya ana IT Center ng tegal? sing judule Tegal IT Center... ana markase TCC, KPLI, dll... bayangnane kayong indah temen Amin Beres Jon!

(pangapurane mbokan ana trid sing serupa apa nyong salah dokon trit ya ...)

basecamp'e KPLI tegal nang ndi pak??aq pan melu kyeh dadi anggota anyar nduwe no sing bisa di hubungii rak??
Reply
#34
halah. . Wulan wingi ge markase ng pala 11 be laka sing gelem jaga ka. . Guling-Guling
Reply
aj nang mall um... nang mall kayong waktune ra bebas.

Girang nemen yuuhhh... didadikna
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
saran : pengene ta sekalian di dadekna warnet, endah bisa nggo pemasukan TCC owh, terus nggo praktek2 para anggota TCC sing arep belajar jebal-jebol sopwer mbuh motongi koneksi Ngikik maning
sukur2 sekalian gawe rt/rw net dadi pemasukan bisa luwih akeh Nyengir
tapi kudu managemen-e sing sip, ngko wis jalan pada ribut/kontroversi, sing di jaluk ta aja, endah TCC solid terus Nyengir

tapi intine kan nggo markas, bokan ana sing balik ora olih lawang Nyengir

PISS Es Teh
Tegur bila Salah
Reply
haduh saiki esih ana ora sing nang pala 11??lah sing jarene conter sing nang brug abang sih apa kue pak??
Reply
(03-11-2010, 05:14 PM)bennington Wrote: saran : pengene ta sekalian di dadekna warnet, endah bisa nggo pemasukan TCC owh, terus nggo praktek2 para anggota TCC sing arep belajar jebal-jebol sopwer mbuh motongi koneksi Ngikik maning
sukur2 sekalian gawe rt/rw net dadi pemasukan bisa luwih akeh Nyengir
tapi kudu managemen-e sing sip, ngko wis jalan pada ribut/kontroversi, sing di jaluk ta aja, endah TCC solid terus Nyengir

tapi intine kan nggo markas, bokan ana sing balik ora olih lawang Nyengir

PISS Es Teh

sing neng duwur kiye aku setuju. dadi sing jaga ora mung ndowoh tok,
lakukan segala sesuatu dengan ikhlas maka enkau akan merasa tentram
Reply
#39
ng pala 11 wez kukud. . Jare krungu2 pindah ng daerah PAI. . Mbuh kue bener mbu ora. . Ngacir
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)