Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] bahasa indonesia
nang bahasa indonesia kan tau pada dikon gawe pidato

nah, bisane dong ana tokoh/ulama/kyai/wong penting liyane pan mulai pidato sing dipersilakan malah waktu dan tempat yah???

apa kuwe ora menyalahi kaidah bahasa apa ya???
road to
6666th
Reply
Angger pas q pelajaran tah langsungan.. Kepada um ibnu19 dipersilahkan...
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
kuwe sing salah kaprah nu...aj dinggo...
sing bener kaya kie...." kepada bapak direktur coklat ponsel,bpk zaky kami persilahkan...." Nyengir
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
Reply
akeh sing kejebak keh...dipersilakan dudu dipersilahkan
ora nganggo H
Reply
untuk waktu dan tempat, saya persilahkan,,
iya yah,,akeh sing salah kaprah.
Tapi nyong tau diajari, untuk mempersingkat waktu, bapak dwi selaku pemilik itonk group, kami persilahkan.
Lah kiyeh kyeh, "kami" persilahkan, ngger "kami" berarti MC ne ana pira?
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
kayane komene nyong mung dianggep entut tok ya....Ngikik
Reply
#7
waktu ora bisa disingkat, bisane dihemat.. Jare guru B ind lagi SMA...

mungkin luwih tepat e ngene... waktu dan tempat kami berikan Nyengir
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
(04-07-2010, 09:14 PM)Poci Wrote: akeh sing kejebak keh...dipersilakan dudu dipersilahkan
ora nganggo H

you're right mr poci
(anda kanan tuan poci)
Ngikik maning
road to
6666th
Reply
(04-07-2010, 09:41 PM)masindra Wrote: waktu dan tempat kami berikan Nyengir

gotongan waktu dan tempat brarti angel nemen oh
waktu ra bisa dicekel, tempat jg kayong amba nemen
Ngikik maning
road to
6666th
Reply
(04-07-2010, 09:37 PM)Poci Wrote: kayane komene nyong mung dianggep entut tok ya....Ngikik
entut pime? nyong pengen e dipersilahkan sih pime?
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)