Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Info Kaos
Video 
Assalamualaikum wr wb..


Akhirnya setelah sekian lama qta menanti (LebAy)
kaos kebanggan TCC wis rampung (kepRok2) Girang nemen
sing neng Tegal bisa njukut langsung neng Coklat Ponsel ngarepe alfamart Brug-Abang.. Ato sing pan nitip q ya bisa wis..
Sing pan dikirim mein alamat karo biaya transfer..
info lebih lanjut hubungi dokter.. Eh,denbagus maksude..
085642556677


oia,dong pan njukut kaos sms juga ben ora nunggu dong wonge laka.. Kaya nunggu biz... Xixi

ok,info nya cukup sekian, tararengkyu..
wassalamualaikum wr wb..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Es Teh

kena nggo tujuh belasan karo nggo badanan

wingi makasih ya yun, wes ngateri kaose...kurang siji seh...ngko tak jukut dewek Murah senyum
siluet jingga
kpan ngadakna gawe kaos maning?? aku durung rasan geh.. ngosek
cah_nglangsa,ngarasa bangga dadi cah_nglangsa sejak Lahir.
@mb pulpen,
ok wiz..
@nlangsa,
sms num hp kuwe mbokan nggawene luwih
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
desain kaose sing ndi sih?? Maksude apa?
cah_nglangsa,ngarasa bangga dadi cah_nglangsa sejak Lahir.
Sing forum ndopok.. http://tegalcyber.org/kaos-tegalcyber-t-2019.html
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Ooh.. enyong pengine sing Tulisane "TEGAL" sing warna putih kae loh.. esih ana? ning ana, di adol regame pira? ukurane M
cah_nglangsa,ngarasa bangga dadi cah_nglangsa sejak Lahir.
Sing endi? Dudu sing kuwe? Mungkin kaos galgil..golet neng fb 'kaos galgil'
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
;girangs: :girangs;
kaose kena nggo pitulasan kyeh
Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
um warteg kapan balik tegale yah...

pan nitip jukutna kaos..ben ora usah transfer2 maning ora due duit..:(


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)