Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sirkuit Nasional Seri VI di Tegal
#1
Nggo sedulur2 TCC sing hobi maring bulutangkis, kiye ana Event Bulutangkis Nasional sing darani Djarum Sirkuit Nasional 2010. Event bulutangkis tingkat nasional kiye diselenggarakan neng daerah : Balikpapan, Manado, Pekanbaru, Jakarta, Bandung, Tegal, Denpasar, Surabaya lan Batam. Event kiya diikuti daning pemain bulutangkis sing top2 apa kuwe sing pelatnas ato klub PB liyane.

Sirkuit Nasional Seri VI neng Tegal diselenggarakna tanggal 12 - 17 Juli 2010, tapi nyong durung ngerti tempate neng endi? Ngukuri batuk ndean sih neng PB Mutiara ato neng Wisanggeni?

engko mbokan ana sing ngerti tempate monggo diupdate neng kene yah Es Teh
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
takon takon tempat pan apa???pan melu maen??? Ngikik maning Palu2nan

ya tempate gor wisanggeni karo sinar mutiara
biasane atlet wadone ayu2
dong ngeleseh nang KAPYUK, pada pating sliwer oh Ngikik maning
road to
6666th
#3
Pemain pelatnas sing melu sapa ya? Ngukuri batuk
Ana sing ngerti ora? Mbokan neng tegal wis ana spanduke cool nemen
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
kyeh artikele um tempat bertandinge

atlete tah pirang-pirang, ora apal Ngikik maning
mengko tak ndeleng wis Josss

Klepon ya aja klalen,dong ora tak kepret
road to
6666th
Nutup dopokan
wis rampung turnamene
road to
6666th


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)