Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[DODOL] KREDITAN-HP [UPDATE PRICE LIST]
Star 
KREDIT HAND PHONE (HP) KHUSUS WILAYAH TEGAL DAN SEKITARNYA

- SYARAT MUDAH

- PROSES CEPAT

- GARANSI OKE

- HP BARU ATAU SECOND

- SETORAN DIJEMPUT


SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
bunga ne pimen???apa mung diluwihi pirangatus sewu tok ya???
marani umahe AD'HA SANI bisa???
road to
6666th
Reply
sing nyong ngarti ana bungane, tp lumayan sitik. nasabahe wis akeh mas, aku cuma pengen mbantu marketna sahang. jelase bisa hubungi Ad'ha Sani (Sahange aku) nang umahe bae ya kena...
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
Josss mengko kapan-kapan melu ngileng ah

umahe esih selarik dalane karo aku ikian Ngikik maning
road to
6666th
Reply
Sip.. ditunggu ya mas.. girang
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
assalamu'alaikum

maap kieh, kayane aku kenal karo nama Adha Sani
moga2 ora salah, mbien adha sani neng karanganyar orA??
kenall karo kanghafidz alias Hafidz karanganyar ora ya ?

nek iso aku bisa oh kredit Hp sing radan canggih ..... ???
]
AKU SUDAH DEWASA MAK, PENGEN NIKAH
Gadget Gratis Seka Xpango : KLIK NENG KENE
WEB PRIBADI ENYONG

Reply
um tolong dalahi list harga karo stok endah bisa ngileng2 disit Nyengir

PISS
Tegur bila Salah
Reply
(12-07-2010, 06:33 PM)Cangkem Nyangar Wrote: sing nyong ngarti ana bungane, tp lumayan sitik.

Ralat: arane dudu bunga, tapi keuntungan. Nyengir. angger bunga kesane madan nyrempet haram. TKS. PISS
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
(12-07-2010, 11:11 PM)kanghafidz Wrote: assalamu'alaikum

maap kieh, kayane aku kenal karo nama Adha Sani
moga2 ora salah, mbien adha sani neng karanganyar orA??
kenall karo kanghafidz alias Hafidz karanganyar ora ya ?

nek iso aku bisa oh kredit Hp sing radan canggih ..... ???

Wa'alaykumussalam,
Anda Benul sodara Hafid,, enyong adine, Adi (kancane Devi). bisa owh, kredit HP sing canggih ya bisa, sing seken ya bisa.. Hubungi sahange nyong bae, juragane sih.. (seki ngendi kang? Nikah ora undang2 kyeh.. olih wong ndi?) Nyengir

(12-07-2010, 11:11 PM)bennington Wrote: um tolong dalahi list harga karo stok endah bisa ngileng2 disit

Insha Allah bisa dipenuhi kabeh, angger emang stoke ana. tp masukan sing apik, ngko tak coba gawe list hargane wis.. plis wait.. Kalem
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
um pan takon...
angger kisaran hapene regane 3 jutanan angsurane pira perbulan?
trus jangka waktune?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)