Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[DODOL] KREDITAN-HP [UPDATE PRICE LIST]
bener um momod,dong ana list-e luwih kepenak.aku juga minat kayane kyeh Es Teh
Produk kota Tegal ASLI
http://www.ku-va.org
Reply
ngerek

Laris.. manis .. tanjung kimpul... PISS
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
(13-07-2010, 09:05 AM)Cangkem Nyangar Wrote:
(12-07-2010, 11:11 PM)kanghafidz Wrote: assalamu'alaikum

maap kieh, kayane aku kenal karo nama Adha Sani
moga2 ora salah, mbien adha sani neng karanganyar orA??
kenall karo kanghafidz alias Hafidz karanganyar ora ya ?

nek iso aku bisa oh kredit Hp sing radan canggih ..... ???

Wa'alaykumussalam,
Anda Benul sodara Hafid,, enyong adine, Adi (kancane Devi). bisa owh, kredit HP sing canggih ya bisa, sing seken ya bisa.. Hubungi sahange nyong bae, juragane sih.. (seki ngendi kang? Nikah ora undang2 kyeh.. olih wong ndi?) Nyengir

(12-07-2010, 11:11 PM)bennington Wrote: um tolong dalahi list harga karo stok endah bisa ngileng2 disit

Insha Allah bisa dipenuhi kabeh, angger emang stoke ana. tp masukan sing apik, ngko tak coba gawe list hargane wis.. plis wait.. Kalem

durung nikah bos....
sesuk bs ketemu ??
njaluk list kredit hapene.....
thanks
]
AKU SUDAH DEWASA MAK, PENGEN NIKAH
Gadget Gratis Seka Xpango : KLIK NENG KENE
WEB PRIBADI ENYONG

Reply
ngreditna hp replika ya kena owh um....harga pasti lebih terjangkau
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
nyong ngenteni pas mudik bae lah,
sembari nunggu list hp inceran-e nyong nongol....
Reply
beres wes.. ngko kapan2 aku juga pengen.. blekberi storm 2 pime kayane regane?? nek iphone pira yah kira2??
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)