Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP Ihsaniyah Tegal
assalamu'alaikum
yuh jakwir-jakwir sing mantan smp ihsaniyah absen neng kene PISS

mulai ak ndisit y
nama : eko auli yanuar, lulusan : 1999/2000
aja klalen ngejaki sing liyane yEs Teh

wassalam
Cinta datang karena telah terbiasa
BUDAYAKAN KLIK "SUWUN" NGGO SING NGEPOST BERMANFAAT BEN TAMBAH SEMANGAT
Reply
tak batiri mas Eko,
Enyong Abdul Hayyi lulusan 1995/1996 http://www.tegalcyber.org/images/smilies/esteh1.gif
WAROENG SOTO SENGGOL MBAH GEMBIL
Pakarnya Soto dan kuliner asli Tegal
Jl Poso depan STM Muhamadiyah Tegal
Reply
boy kancane eko..
hehehe... Es Teh


mas hayyi saiki kerja ng ndi mas?
jakwircetem,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.
Reply
kiye koen boy??? qeqeqe
Cinta datang karena telah terbiasa
BUDAYAKAN KLIK "SUWUN" NGGO SING NGEPOST BERMANFAAT BEN TAMBAH SEMANGAT
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)