Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare
kie gara2 bar ndeleng dunia lain ....

langsung bae ya, ceritane mbagi kenangan unik, lucu lan serem...

mbien lagi aq esih SD, ceritane aq lg nginep ning umahe tanggane.... nah pas lagi pada turu..aq terbangun ceritane kebelet. arane esih cilik ya ora ana pikiran apa2... paa saat pipis... kebetulan aq pipise ning pas lobang WC'ne... lhah pas kuwe aq dikrunguni suara wong waon ngomonge kaya kie "aja nguyuh ning kono" replex aq langsung njawab "lha sih knapa" (tk kira kancaq)
barang wes rampung tk deleng kancaq esih pd turu...(padahal jarak kmr mandi kro kmr tidur lumayan adoh) kayane ora mungkin angger kancaq sing ngomon...trus suarane be wong wadon umur dewasa

siji maning, ketika dewasa...kie ya gara2 nonton dunia lain (pas booming2e mbien) lha ceritane nyilih handikam... trus royal owh maring tempat2 sing madan angker ning Tegal ..pas kwe aku nyoba menyusuri sepanjang kali perpil (mejasem)
sepanjang jalan tk soting bae daning nyong....lha pas ning hutan bambu (ning mburine pala barat) gambar ora kesuting, .....

wes lah samono bae....

saiki gantian akh...trus menurut YUYU KANGKANG ning Tegal, tempat sing angker ning endi
"Live For Nothing or Die For Something"
Reply
sing angker nang kebon gedange tanggane nyong
nggal esuk awit jaman kuna lecit wis sering duyuhi wong sih,
jare wong-wong dong pesing kuwe gawe angker
road to
6666th
Reply
angger enyong sejen maning..

mbiyen..skitar wolulas tahun sing ndisit.. ya kira2 enyong umur limang tahunan lah.. neng mburine umahe mbahe enyong ana wit klapa telu... nah.. wit klapa kiye.. ngger sore.. ( kadang-kadang sih..) ning pucuke wit klapa kue metu kebul ireng... jarene wong-wong sih.. ning wit klapa kue ana ula siluman.. sing endase ngepang loro..

terus ning pinggire maning ana wit rengas, kye anehe...angger saben wong ngemek wit kue.. pasti kena penyakit mlentung-mlentung ning awak sakojur... enyong juga salah sijine sing pernah ngalami..

wis ya.. samene bae..
" kadang urip kue perlu tekanan... ben bisa maju, tapi aja sampe terus-terusan kowe tertekan uripe... bisa stress "
Reply
aning aku asli, lagi cilik kelas 4 SD nang perpil (kali ketiwon) ana wong mati. sing mati wadon ora anggo klambi. daning warga ditutupi godong gedang. lah aku weruh raine sadelat. bengine pas aku sinau bareng karo kancane. nang mburine umahe aku ana SD. lah jarak kolame aku kie misah karo umah(biasa umah mbiyen) pas aku lagi pan maring kolah aku weruh bocah wadon sing mati nang perpil lagi ngadeg nang pagere SD karo nangis. sajeke kue aku ra wani maringmburi dewekan. saiki tah wis wani maning oh..... nang tempate aku sing serem Pabrik tenun karo kebune kaji sobri.
waktu memang tak terbatas, namun waktu kita terbatas
Reply
paling angker jare nyong nang desa demangharjo,pereke pabrik caos sinar agung . .
wkwkwkwkwk
Reply
#6
nyong mbiyen pernah ning umah lawas. kayong weruh bapane manjat maring loteng. barang tak parani, izz daning laka. sewengi kuwe nyong turune ora lali. kayong ana jin sing lagi ngledek Xixi
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#7
sing angker ya atine menungsa seng lagi ngamuk,,anake dewek be bisa di pateni koh,, qeqeqe
25 penyakit ada dalam khamr, Khamr di HARAMKAN
15 penyakit ada dalam daging khinzir, daging khinzir di HARAMKAN
4000 zat kimia beracun ada pada sebatang rokok, Patutnya rokok diapakan ?!
Reply
(16-07-2010, 07:02 PM)alfarabi Wrote: nang tempate aku sing serem Pabrik tenun karo kebune kaji sobri.

iya kue..., pabrik tenun teksin maksudte kan..?? kwe nang kebone teksin sing jejeran karo greja jare angger malam2 tertentu ana penampakan kapal belanda..trus ngko ana sang kapten lg ning pucuk ngawasi kapale....jare kapal kuwe lg pada ngangkuti bangsane sajen2 sing pada dilarung ning perpil
"Live For Nothing or Die For Something"
Reply
pada curhat e daning ngeri2 nemen??
sing kapal kuwe sing ngeri,,,ngangkuti sajen maning....edan kili..

sing medeni nang dampar sepur arimbi kweh,,,cedek makam pahlawan,,
kejadian2 wong ktabrak sepur nang kono kwe ning ora bunuh diri ya pas jagongan di tarik2 ora isa,,,
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
nyong ora wani mbuka trit kiye mau bengi. mbokan turune ora ayem Nutupi Rai
nyong ana pengalaman :
nang rumah sakit islam tegal, saka kamar mandi ndeleng menjaba ana wong gondrong nggo klambi putih, barang nyong metu jebule laka sapa2 lhen!
gilang onta
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)