Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare
Smp1 tegal dong kemah neng sekolah ana 1kelas perek mushola mesti dipalu nggo papan.. Dimein sajen..

neng Pwk kardinah km.6 jare kanca ibuku sing kerja neng kno ana genderuwone...
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
SMP 1 ya lumayan....niNg LAB.IPA jare sering nggo dolanan bangsane makhluk..... maklum bae sih ya...bekas penjara belanda
trus ana gong sing kadan2 moni ewek owhya...??
"Live For Nothing or Die For Something"
Reply
(16-07-2010, 10:39 PM)Poci Wrote: paling angker jare nyong nang desa demangharjo,pereke pabrik caos sinar agung . .
wkwkwkwkwk

Kayong tau weruh yakin :ngakak?

Enyong ora melu2 lah Ngacir
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
nang kono setane bisa nglayab awan² loh...Guling-Guling
bisa internetan malah....qeqeqe
Reply
Kolor ijo papoc? Xixi

ati2 donge dong mana yah...
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
#16
si poci buta hurup apa pimen yah...
modod ka ngawur... waca ndisit kae judul topike,, tempat2 angker ning KOTA TEGAL qeqeqe nyong jelas2 umahe neng desa demangharjo kecamatan warurejo RT 03/01 Kabupaten Tegal 52183 Jawa Tengah Ngguyu
sekola SD bae ndisit mana ci Guling-Guling

kuliah tp buta hurup Guling-Guling
brati umae koen kweh sing angker, belize neng padon2 akeh mesti qeqeqe
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#17
ketemu makhluk alus bangsa kuntulunak ning jembatan letter S sadurunge GUCI,malem jumat kliwon mbiyen....



jare ning kono angker Nutupi Rai
...::: Kaligangsa is a beautifull country :::...
Reply
ie curhat pa pan meden medeni wong cih um??
sing medeni kue nang kebon pring um, peteng ndedet..
Xixi
Sky Clan " Fly with us n reach vo the sky "
Reply
Aku sering d weruhi kaya kuwe tapi jarak adoh
Sing paling perek ya ng umah e dewek, ng umah k 2 pocong e mlaku ng samping e aku persis karo ng umah pertamax wadon rambut dawa mlaku alon" ng ngarepe aku persis Ngacir
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply
smp1 terus gereja sing neng mejasem kuburan clered apa maning yah Ngukuri batuk
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)