Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jersey Juventus 10-11
mantab mbing!! nyong jg seneng mring jersey kue.... keren!!!
TAMOIL dadi sponsor terbesar sepanjang sejarah persponsoran klub bola....

WTF about Calciopoli (waca: Farsopoli)


tapi ana maning kaos sing tak senengi

[Image: JuvenASSNo.11.1996.gif]


klasik nemen, juara liga cempien karo piala toyota ampunnnnnn
Amici di Nessuno
Reply
Wah nyong duwe sing jersi sponsore Tamoil tapi ukuran gajah Kapruk
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
@faiq:yaul iq . .Walaupun musuh pada ngomong tamoil pabrik oli murah tapi tetep joss!!
Kuwe um e nyong duwe sing jersey biru.Tapi sponsore esih D+ . Mbuh nang ndi.Pengen tak embat Ngikik

@banoth: mene nggo nyong baen.Pan tak pajang nggo koleksi . . rakwid
Reply
@Um poc : ngaja oh um
kwe kaos be sing nganggo hanger tok saiki(tau dinggo pamer 1pisan)
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)