Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang )
pengine tah iya dadi arsitek.. pa mangaka tapi ya kue...
nang indo susah.. hehehe
mending dadi guru bhs. Inggrise...
Guru kan gajine yen dadi PNS mantepppp... hohohohohoPISS
Sky Clan " Fly with us n reach vo the sky "
Reply
tapi angger arsitek kan proyekane mayan jon...
Reply
arsitek duwe duit yen ana proyek tok.. kwe ya ko bagi 2 karo kontraktor...Palu2nan
Sky Clan " Fly with us n reach vo the sky "
Reply
sing OOT tak busek karo kepret
road to
6666th
Reply
OOT apa kang? Mikir
Sky Clan " Fly with us n reach vo the sky "
Reply
OOT= out of topic
balik ng topik, y pan dadi apa bae ngkone go sumber urip aja ngosi ngilang2na bakat sing wis dianugerahna Gusti Allah.. mbokan dadi guru apa PNS liyane angger esih bisa terus nglanjut nggambar y kena go tambah2 penghasilan..
tp kayonge nggo masa depanne komik2 wis diedit2 juga nganggo program2 komputer, dadi seliyane bisa nggambar manual, kudu bisa juga ngolah nganggo komputer ben tetep eksis...
Reply
masalah ngedit kwe sing ngedit pihak editor. komikus tinggal menyerahkan gambar manual. ( kwe yen nang jepang.. tah mbuh yen nang indo )
Sky Clan " Fly with us n reach vo the sky "
Reply
nglanjutna bae komik petruk gareng-e tatang s oh Ngikik maning
road to
6666th
Reply
request umm.....fotone anake dadikna manga o.....
kyeh
tak tunggu kyeh..maturnuwun sedurunge....PISS
“Mau berhasil atau tidak, itu bukanlah urusan manusia, itu urusan Tuhan. Sebagai manusia, kita seharusnya berusaha terus saja dan belajar.”
Reply
hokeh.. tapi ra patia mirip ra papa kan? cz Q du pelukis... style e aku ya du realis kaya takehiko Inoue Es Teh
Sky Clan " Fly with us n reach vo the sky "
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)