Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang )
ya ra papa wis..sing penting kaya anime manga...utak utik nganggo photoshop ra bisa2..ngosekngosek
suwun ya kang.gawene nyante bae kang ben joss hasile...
“Mau berhasil atau tidak, itu bukanlah urusan manusia, itu urusan Tuhan. Sebagai manusia, kita seharusnya berusaha terus saja dan belajar.”
Reply
ja nggo sotosop.. nggone anime studio pa applikasi pembuat anime n manga lain. Es Teh
Sky Clan " Fly with us n reach vo the sky "
Reply
Josss ah um...
Teruskan karyane..

Pengin isa nggambar ky kue iz, tp kayong laka bakate.. Kejem ah..
Reply
gambar tangane mendewa nemen Josss

ahh pada bae pengin bisa nggambar tangan kaya kuwe Nangis
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
kuwe di scan apa di potrek? Josss
kayong bening
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
(23-07-2010, 08:57 PM)lemud_ndableg Wrote:
SASUKE nang Pilem Doraemon. .
Eh nang Pilm Naruto dink..
PISS (Click to View)


DIJIMON FILM JAMAN SD kyehhh.. (Click to View)


Gambare Olih Njaplak kan ?
kepret
bayni,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
Reply
#37
izt daning nge-judge kaya kuwe om bayni
ana bukti ne beleh??
saya suka siomay
Reply
iya kuweh om bayni aja langsung nulis olih njiplak?
kapan njiplak, njiplake ng ngendi lan ndekene sapa?
harus dibuktikan terlebih dahulu
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
kuwe maksude um bayni njiplak sing neng film... ora diwaca ndipit nean Ngikik
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)