Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mandiin cacing
Suatu hari Si Jablud pengen mangan iwak.. njaluk maring mbokene lawuh iwak, tapi duite wis nteng go tuku gembus karo spageti. Lah si jablud kye pngen nemen mangan iwak piben carane lah..
Akhire si jablud mikir oh, " piben ya ben bs olih iwak go dmasak?? "
tinkk!! akhire si jablud nemu ide go mancing iwak nang empang sing nang PAI. [Image: m155.gif]


kiye ceritane wis anjog nang empang, nang daerah PAI ana empang sing bertuliskan DILARANG MANCING, tapi si jablud dg cuek mancing nang kono. ( dasare jablud ndableg )

Lagi asik mancing eh sing duwe empang teka!!
“Heh koen ra weruh tulisan DILARANG MANCING pa ya?? tulisan gede kae.. tulisan gede kae.. ” jare sing duwe empang karo ngosog.
trus si jablud nyaut : " hah sing ndi ya um ?? " karo apen apen maen goblog dan polos... [Image: m083.gif]
sing duwe empang nyaut maning : " kue keh sing nang blabag!! makane diwaca keh. diwaca.. diwaca..!! apa?? di WACA..!! kue wis jelas tulisane DILARANG MANCING bahasa Inggrise kue NO SMOKING.. ngerti ora koen "
( ana acara dijelasna nggo bahasa Linggis ana pa .. hehehe padahal lulusan SD, kwe be ra munggah ping 4.. ) [Image: m131.gif]


Tapi si Jablud nyauti maning dengan santai ne,
“Yee sapa sing pan mancing um, aku lagi ngadusi cacing kehh?” [Image: m137.gif]
Sky Clan " Fly with us n reach vo the sky "
Reply
wah um jablud keh,,,parah ah cilikan e,,,wkwkkwk...
masa dilarang mancing no smoking??? Guling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
maklum arane be kur SD tok.. kue be ra munggah ping papat..
oya yen ana sing takon arane sing due empang, arane kang Dalban. Ngacir
Sky Clan " Fly with us n reach vo the sky "
Reply
Guling-Guling
Jablud ya jakwire jedol owh.. pada baene lah.. Ngikik maning
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
Um jablud kyeh? qeqeqe lucu ah....
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
hihihihi.. um jedol? nang jepang arane edogawa.. whahahaha Diropok
Sky Clan " Fly with us n reach vo the sky "
Reply
weh...jablud kuwe tah tanggane enyong owh Xixi
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
kye "jablud" sing dimaksud sapa kyeh Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
wkakakaka.. oiya Q tembe kelingan nang TCC na sing nicke Jablud ya..
tapi udu um jablud kue...PISS

Kisah ini hanya cerita Fiktif belaka, kesamaan nama, tempat kejadian adalah sesuatu yg tidak disengaja.Xixi
Sky Clan " Fly with us n reach vo the sky "
Reply
um jablud sahange um denbaguz?qeqeqe
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)