Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cintaku terhalang restu wongtua....
kie sbenre pnglamne pribadine enyong...tp pengin tak curhatna karo um2 kbeh....
crtne ky kie lho....aku duwe pcr arane anggo inisial bae ya....inisiale "R".
enyong kenal karo R 3th yg lalu...kbtulan aku duwe conter Hp um....wktu kwe si R tuku pulsa....enyong mbene weruh bch kie tuku plsa....weleh2...ayune....lgsung owh kbiasaane wong conter ana sg ayu ya lgsung dicentang nomer Hpne Nyengir.bengine tak sms langsung....ech jebule mblez...singkat crt akhire enyong karo R tmbh perek.si R tryt kuliah neng smarang....utk mbuktikna yen enyong bnr2 seneng karo R...R ngongkon aku dolan ng semarang.pdhl wktu kwe enyong drg pnh sg arane mring semarang.dgn modal nekat karo alamt sing diwai R,enyong mgkat ng semarng anggo sepur x gung ekonomi.ora olih jegongan akhire nglekor ng ngisor.anjog pocol enyong sms knca kon jmput seklian ngter ng kose R.akhire anjog jg um...wes snenge....kangen2an...jln2 kli2ng smrg.singkt crt enyong dadian kro R...hmpir tiap tgl nom aku dolan ng smrg,ngapel crtne...kwe brlgsung slama 2th luwih um...tiket sepure aning dikumpulna kena nggo gawe hiasan maskawin... Ngguyu...si R karo enyong bnr2 saling cinta...kbetulan akeh sg ngomong yen enyong karo R kwe mirip...brrti jodoh owh...kwe jare wong2 um...bnr orane ya mbuh...
yen R balik tegal enyong cuma bs dolan ng umahe..knlan kro kluargane...respone c apik...biasa owh wong tua takone ini itu,mslh bo2t bi2t be2t...
wes tiba wktune R wisuda....wktu kwe enyong teka...anggo motor sing tegal jm 3 esuk.bayangna ws atiz...peteng...ngantuk maning,tp demi...ya mangkat jg.anjog mana jm6 esux...pdhl acara wisudane jm10.akhire turu sit ng masjid perek kose si R.wong tuane jg teka wktu kwe...enyong karo wong tuane ya biasaa akrab ngbrol ini itu...
tp ternyta um2 kbeh...tnpa spengetahuane R karo enyong,wong tuane R jebule ws duwe janji karo kncane yen anake bkl dijodohna karo R yen R ws wisuda...Ya Allah...wktu kwe prasaane enyong ancur lebur...pengine ngamuk nggawa mlayu si R.si R jg prasaane pd bae karo enyong...tp apa daya si R ra bs nglawan kehendake wong tua.enyong jg ws berusaha ngyakinaken wong tuane yen enyong jg bs mbahagiakna R.tp te2p bae wongtuane R ra ngrewes....pe saiki prasaane enyong karo R jg sbalike R maring enyong msh sama ky dulu...msh saling sayng wlopun kita ra bs saling memiliki.awal januari wingi R tunangan um...mgkin akhir taun kie R merit. ya Allah...mungkin drg jodohe nean ya um....mgkin gusti Allah ws nyiapna jodoh nggo enyong sing luwih apik.tp pe skrg sumpah yakin aku drg bs nglupakna R.bnr jare charlie St12..."satu jam saja kutelah bisa cintai kamu...di hidupku,tp bagiku melupakanmu bth wktuku seumur hidup..." :senyum:
enyong cerita ky kie du2 rekayasa lho om...apabila ana kesamaan nama tokoh,tempat kejadian,ato jalan crt...tu hanya kebetulan saja...tdk ada unsur kesengajaan.. Nyengir
wes ach....wassalam....
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
Reply


Messages In This Thread
cintaku terhalang restu wongtua.... - by denbaguz - 13-02-2010, 02:33 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)