Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cintaku terhalang restu wongtua....
(17-02-2010, 01:50 PM)jablud Wrote: wis orapap jak.. daripada ngko kowen terhina terus daning wongtuwane..kawin (nikah) kiye ora mung nyatuin ati wong loroan tok, seneng pada seneng trus ditubruk bae trus beres.. ora kaya kuwe jon Nyengir kawin juga kudu nyatukna kluarga..masalahe anaing anake ocok klurgane ora cocok..ngko bati ribut tok sung pamaning kasuse ente..berat kuwe.. wong tuwane wis menghina drajat kluarga "AMAD DOGLONG" kuwe sing nyong ora terima.. aning dipkasa dadi ngko ujung ujunge song ora enak melas emak jak wis tuwa aja nambahi masalah..mending ikhlasna bae..dudu moni aku ora bantu lan menari nari diatas luka ati ne kowen (dih kaya lagune imam s.arifin Xixi ) demi kbaikane kowen jak..urip kiye mung sepisan..mbojo diusahakna sepisan (selingan terserah Nyengir ) urip mbujang susah aja sampe kanti mbojo tambah suker ... ora kena kuwe.. bila perlu bar mbojo tambah sumringah ..usahane tambah murub .wong tuwa lan mertua ya pada seneng..wis kuwe sing adem ayem nemen sung Nyengir

urip mbujang susah aja sampe kanti mbojo tambah suker

apik kiye paribasane....

sip sadulur.....

Medang
road to
6666th
Reply
yah kuwe jenenge menungsa...kalau tidak susah didepan ya susah dibelakang... :apasih: =))
saptori,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)