Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aku nembe gabung keh! Kenalan len
(03-08-2010, 04:09 PM)wadukepor Wrote: met join ya joon adhit..smoga nambah wawasan, ilmu, mangfaat n kanca nang kene. n aja klalen ngjak kanca liane nggo gabung nang tcc yaa..budayakan suwun nggo sing ngepos ben pada semangat mbalesi Es Teh
iya kang bakal tak lakoknan :)
suwun di klik kan? Ngukuri batuk
(03-08-2010, 04:10 PM)masindra Wrote: Alaikum salam wr wb..
Medang sugeng lawuh....

tegal brebes dewek sedulur....
aja isin2 nang kene....
aja sungkang bagi elmune ente...
iya bener nemen jon,tegal brebes lan slawi kwe pada seduluran :)

(03-08-2010, 04:41 PM)sekhudin Wrote: waalaikum salam wr. wb
monggoh di penak2na bae nang kene..
seep kang PISS
Seep!
mbokan ana sing pengen kenal karo ak ya!
FB : boy.misteri[at]gmail.com
twitter: @adhitia_cool
YM : adhitia.cool[at]ymail.com
aja sungkan2 ya pm aku.hehehe
(03-08-2010, 09:04 PM)ia_mbing Wrote: welcam adit,,,, Es Teh

kiye adit wong unnes dudu?? Juragane

wah jebule kie mba mba sung aku isin dadine...hehehe ijin nge add fbne ya nok
Seep!
mbokan ana sing pengen kenal karo ak ya!
FB : boy.misteri[at]gmail.com
twitter: @adhitia_cool
YM : adhitia.cool[at]ymail.com
aja sungkan2 ya pm aku.hehehe
bisane dundang kang c Palu2nan foto ayu2 kaya kue ka yah Kapruk
YM:ia_mbing
twit:https://twitter.com/iagembil
imel: restiamalia87[at]gmail.com
fb imel ia_mbing[at]yahoo.co.id
(04-08-2010, 07:03 PM)ia_mbing Wrote: bisane dundang kang c Palu2nan foto ayu2 kaya kue ka yah Kapruk
pangapurane mba hehehe Nyengir
Seep!
mbokan ana sing pengen kenal karo ak ya!
FB : boy.misteri[at]gmail.com
twitter: @adhitia_cool
YM : adhitia.cool[at]ymail.com
aja sungkan2 ya pm aku.hehehe
lha ??? ndi suwune kang ??? Kapruk
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
monggo di penak na nang kene,,,
Es Teh
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
(05-08-2010, 02:25 PM)JedoL Wrote: monggo di penak na nang kene,,,
Es Teh

iya kang,cuman nyong rada kangelan maring UIne.mgkn durung biasa sih.hehehe
cool nemen tapi emang mantep TCC.
Seep!
mbokan ana sing pengen kenal karo ak ya!
FB : boy.misteri[at]gmail.com
twitter: @adhitia_cool
YM : adhitia.cool[at]ymail.com
aja sungkan2 ya pm aku.hehehe
met join nang TCC ya!!

sukses nggo dewek kabeh Medang
Okupasi Terapis
(07-08-2010, 08:33 PM)mahar_6743 Wrote: met join nang TCC ya!!

sukses nggo dewek kabeh Medang

iya kang met moci ya Es Teh
kieh tak mbein tahu aci go kanca mocine nt Nyengir
Seep!
mbokan ana sing pengen kenal karo ak ya!
FB : boy.misteri[at]gmail.com
twitter: @adhitia_cool
YM : adhitia.cool[at]ymail.com
aja sungkan2 ya pm aku.hehehe
Wa'alaikumsalam wr.wb.
Salam kenal juga kang. ..
Aku Ariy pada wong Brebes. ..
Tepate alun" ngalor. ..
Mentok.
Medang ndisit
PISS
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)