Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ak cah anyar keh ... melu kenalan ya ...
assalamualikum wr. wb

ak pertama ngerti TCC neng FB. ta' deleng kayane menarik nmen .
bsa ngumpulna wong2 tegal neng dunia maya ...

salam kenal kabeh ya ...
PISS
ak wong Tegal asli
weits ! ana2 bhae kie cara kenalane, tak kepret lha...

anake sapa donge qeqeqe

nama
berkelamin ora
alamat
kul/kerja
fb/email/ym/gtalk

smoga nambah wawasan, ilmu, mangfaat n kanca nang kene. n aja klalen ngjak kanca liane nggo gabung nang tcc yaa..budayakan suwun nggo sing ngepos ben pada semangat mbalesi Es Teh
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
hahahaha .....
sry kang ...PISS
maksude ben sing balez akeh ngonoloh ..

ak arane dovan .
umahe neng mejasem ...
umr'e ak delat maning 19 .
hEe ...

kye alamt FB'ne ak http://www.facebook.com/?ref=home#!/dovan.a.setiawan

lam knalan ya kang ..
ak wong Tegal asli
met gabung ya cah bagus
bisane nembe kenalan??
aja isin-isin nang kene
kalem bae Josss
road to
6666th
#5
welcam ya ng TCC. .ja sungkan2 mein klepon ya. .Es Teh
ok.. dovan... met gabung nang TCC yaw..

sisan dolan2 nang markas.. welkom kok...

markase ya nang mejasem pala 11 ikiyan.. cedek o0o0 berarti.,.. Nyengir
Okupasi Terapis
#7
suwun wis gabung mene kang dovan

monggoh kang mbokan pan gabung ning TCC, dolan mene bae ya, ng pala 11 Mejasem. ana bendera TCC berkibar gede nemen ka, ora bakal bingung girang
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#8
selamat datang selamat menikmati,,
hajatan mode on Ngikik maning
monggo di enak bae nang kene,, Es Teh
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
matur nuwun sambutane .....
niki klepon'e di pangan ya ?...Klepon

ak dina snen sempet mampi maring markas'e TCC ....
ak karo adit sing lemu ..
ak nyoba niliki kaos galgil'e ...
jebule apik2 nmen yah ....

ak ktemune karo kang afif ..
ak wong Tegal asli


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)