Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP N 1 Tegal
#1
Video 
Palu2nan
SMP N 1 Tegal
Pada maring endi kiyeh???Tulung
kiye SMP liyane wis pada nongol Hei
sing ngrasa alumni atawa sing esih sekolah neng SMP 1 Tegal mlebu lhen,,
yen ora gelem mlebu ngko tak Cokot ngkoohh
tak enteni kowen2 kabeh,,,Es Teh
wokkkeeehhhh,,,!!!!
Reply
#2
beres ah si um-e...
nyonk asline smp 1 um tapi kabupaten Guling-Guling

melu nganjatna bae wis Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
ALooooooooow...... aku alumnus smp1 th 07 ya? skrg sma kelas3 di sma1tegal.. salam kenal...
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
melu numpang absent ning smp1 Nyengir
jarene saiki luwih apik saka smp 2? saiki piye kabare?
Reply
(16-02-2010, 04:38 PM)sicupu Wrote: melu numpang absent ning smp1 Nyengir
jarene saiki luwih apik saka smp 2? saiki piye kabare?

Pko.e bgus skrg. .
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
#6
(23-02-2010, 04:15 PM)Ayunii Wrote:
(16-02-2010, 04:38 PM)sicupu Wrote: melu numpang absent ning smp1 Nyengir
jarene saiki luwih apik saka smp 2? saiki piye kabare?

Pko.e bgus skrg. .

Ayunii,
Kancane kon pada melebu kabeh neng kene ya,,
endah rame.
gelem ya,,???
Reply
kancane um, laka sing seneng suwe2 nge neet..

wis pada tak tuduhi ya tetep pada ora ngerti..

zzzzzzz
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
Tenang bae kang, kye Enyong Arfan Sandy siap nemen ngancani NT Jon . . . Alumni SMP N 1 Tegal angkatane 2000/2001. Mudah2an ra ketauaan yo . . . hehehe
Arfan Sandy,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
Reply
iya payah kyeh...daning thread smp 1 esih sitik nemen postingane... aja kalah ah karo smp-smp liyane...

salam kenal ndisit wis....aku alumni smp 1... tua nemen... 10an tahun silam.. Nyengir
(1997 - 2000)...

nggo sing esih pada sekolah/kuliah...sing sregep baen wis ya.. .aja dolanan terus.. hahaha... Ngacir
Reply
(13-03-2010, 07:01 PM)wongdemangaran Wrote: iya payah kyeh...daning thread smp 1 esih sitik nemen postingane... aja kalah ah karo smp-smp liyane...

salam kenal ndisit wis....aku alumni smp 1... tua nemen... 10an tahun silam.. Nyengir
(1997 - 2000)...

nggo sing esih pada sekolah/kuliah...sing sregep baen wis ya.. .aja dolanan terus.. hahaha... Ngacir

Josss knalna jon... aq angkatane pada bae karo wongdemangaran 97-00 :joss"
tua nemen yah :hammer:
saptori,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)