Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP N 1 Tegal
btw... coba emut2 guru2 smp 1 yuh... (olih ora nang trit ngene..???) ...
aku wis pada klalen kyeh... Palu2nan

sing esih kemutan:
1. pak agus (guru matematika)
2. pak sarmin (guru ppkn, eh bener ora arane?)
3. bu triatin (guru PKK)
4. bu debora (guru apa yah??? hmm)
5. bu nur hidayah (guru bahasa inggris)
6. bu eni (guru basa jawa)
7. pak aminuddin (guru matematika)

sapa maning yah???
Reply
(16-03-2010, 01:38 PM)wongdemangaran Wrote: btw... coba emut2 guru2 smp 1 yuh... (olih ora nang trit ngene..???) ...
aku wis pada klalen kyeh... Palu2nan

sing esih kemutan:
1. pak agus (guru matematika)
2. pak sarmin (guru ppkn, eh bener ora arane?)
3. bu triatin (guru PKK)
4. bu debora (guru apa yah??? hmm)
5. bu nur hidayah (guru bahasa inggris)
6. bu eni (guru basa jawa)
7. pak aminuddin (guru matematika)

sapa maning yah???

8. Pak sukandar (guru matematika)
9. Pak Prijo (guru geografy)

sapa maning yah Palu2nan

diisi len ....

10. bu .... (guru IT sing ayu nemen)
11. Pak ... (guru Olahraga sing esih enom)
12. pak ... (guru bhsa inggris sing keren nemen gayane)


aku paling seneng karo bu debora, guru kesenian dong ra salah ....
"KU GAMPAR KAO" Nyengir
dong mangkat sekolah senenge ngepit ....

kapok karo bu eni\ (guru bhsa jawa) di jeweri terus ah ....


o iya, aku nang smp n 1 awit taun 2001 lulus taun 2004
Angkatan 2003/2004

sing seangkatan karo aku ana beleh ya?? Es Teh
"Jadilah Role-Model yang baik untuk adik, anak, dan lingkungan sekitar."
Reply
(18-03-2010, 08:15 PM)kemukten Wrote: btw... coba emut2 guru2 smp 1 yuh... (olih ora nang trit ngene..???) ...
aku wis pada klalen kyeh... Palu2nan

sing esih kemutan:
1. pak agus (guru matematika)
2. pak sarmin (guru ppkn, eh bener ora arane?)
3. bu triatin (guru PKK)
4. bu debora (guru apa yah??? hmm)
5. bu nur hidayah (guru bahasa inggris)
6. bu eni (guru basa jawa)
7. pak aminuddin (guru matematika)

8. Pak sukandar (guru matematika)
9. Pak Prijo (guru geografy)

10. bu .... (guru IT sing ayu nemen)
11. Pak ... (guru Olahraga sing esih enom)
12. pak ... (guru bhsa inggris sing keren nemen gayane)


aku paling seneng karo bu debora, guru kesenian dong ra salah ....
"KU GAMPAR KAO" Nyengir
dong mangkat sekolah senenge ngepit ....

kapok karo bu eni\ (guru bhsa jawa) di jeweri terus ah ....


o iya, aku nang smp n 1 awit taun 2001 lulus taun 2004
Angkatan 2003/2004

sing seangkatan karo aku ana beleh ya?? Es Teh

hoo..beda 4 tahun... Nyengir

nomor 11, bojone bu Eni kan yah?? sing ngajar olahraga??? tapi klalen arane... mbiyen manjing smp1 kayonge pas aku kelas 2... trus dadi manten pas kelas 3 his angger ora salah.. hmmm....

mbiyen aku sing ngajar komputer (DOS waktu kuwe Palu2nan) bu Eni juga... Nyengir

hmm...trus esih ana sing kemutan guru basa jawa sing lanang belih?? sing umahe nang jl. sultan agung... sing gayane kaya.... Xixi

oya... nambahi..

no. 13 => pak dasuki (sing ngajar ngetik yah angger ora salah)
no. 14 => pak... sing lemu kaya wimar witoelar, tapi gaya ne... *ah ora penak ngeledeki guru... Xixi
no. 15 ==> almh bu haslinda (mbiyen ngajar BK)
Reply
(18-03-2010, 08:32 PM)wongdemangaran Wrote:
(18-03-2010, 08:15 PM)kemukten Wrote: btw... coba emut2 guru2 smp 1 yuh... (olih ora nang trit ngene..???) ...
aku wis pada klalen kyeh... Palu2nan

sing esih kemutan:
1. pak agus (guru matematika)
2. pak sarmin (guru ppkn, eh bener ora arane?)
3. bu triatin (guru PKK)
4. bu debora (guru kesenian?)
5. bu nur hidayah (guru bahasa inggris)
6. bu eni (guru basa jawa)
7. pak aminuddin (guru matematika)
8. Pak sukandar (guru matematika)
9. Pak Prijo (guru geografy)

10. bu .... (guru IT sing ayu nemen masuk taun 2003)
11. Pak ... (guru Olahraga sing esih enom masuk taun 2002)
12. pak ... (guru bhsa inggris sing keren nemen gayane)
no. 13 => pak dasuki (sing ngajar ngetik yah angger ora salah)
no. 14 => pak... sing lemu kaya wimar witoelar, tapi gaya ne... *ah ora penak ngeledeki guru... Xixi
no. 15 ==> almh bu haslinda (mbiyen ngajar BK)

hoo..beda 4 tahun... Nyengir

nomor 11, bojone bu Eni kan yah?? sing ngajar olahraga??? tapi klalen arane... mbiyen manjing smp1 kayonge pas aku kelas 2... trus dadi manten pas kelas 3 his angger ora salah.. hmmm....

mbiyen aku sing ngajar komputer (DOS waktu kuwe Palu2nan) bu Eni juga... Nyengir

hmm...trus esih ana sing kemutan guru basa jawa sing lanang belih?? sing umahe nang jl. sultan agung... sing gayane kaya.... Xixi

wah, aku esih juniore sampeyan ya um,... Nyengir
sing nomor 11 dudu kue, aku paham sing dimaksud um wongde, aku ya klalen namane sapa Palu2nan....

pak dasuki lagi ning jamane aku ya esih ngajar ngetik, saiki ngajar apa ya?? ndean tah komputer ....
ngisore aku lanjutna maning ow...
"Jadilah Role-Model yang baik untuk adik, anak, dan lingkungan sekitar."
Reply
sing nomor 11 (guru OR) bojone Bu Eni kueh arane Pak Qobul Fathoni...>>> njalukke d undang Pak Tony...,heheheheheee...!!!
sing no.14 Pak Kaprawi...!!! Guru Tata Boga, tuli pas aku kelas 3 dadi guru PPKn,wkwkwkwkwk...!!! Sangu ne Piraaaaa...???
Guru bahasa Jawa sing lanang arane Pak Wintolo...!!! lha elahhh... bisane pada klalen seh...??? hohohohohoho...!!! Pan takon sapa maning...???


Tapi takon e sing pas ana aku ne baen...!!! aku nang spensaghal kue tahun 2000-2002..., Ketua OSIS pas aku kelas 1 kue K Gufiady dong ora salah..., bar kue Ahmad Ghozali, tuli ketua OSIS angkatan e aku arane Ali Habsyi...!!!

Bu Nasir wis pindah o...!!! dodolan e dadi nang ngarep e spensa...!!! Gemien ta sing dodolan ana 3...!!! Bu Nasir, Bu Surip, karo Bu Bejo..., tuli pas aku kelas 2 ana sing anyar...!!! CIRENG e ENAK nemen...>>> arane Bu Mukmin..., ahaahahahhahahaaaa...!!!

Aku esih terngiang2 ah karo BEL e Spensa...!!! Merdu nemen...!!! wkwkwkwk...!!!

1. MTK: Mawardi, Aminuddin (HADA) -FAV-, Agus, Sukandar...!!!
2. Bhs INA: Sri Murtini, Ries -FAV-, Etti, Indarti...!!!
3. Bhs Jawa: eni rinowaty, Wintolo -FAV-...!!!
4. Bhs Inggris:Nur Hidayah, alm. Farikhi -FAV-, Elis...!!!
5. Geografi: Mukti, Priyo -FAV-...!!!
6. Ekonomi: Nursokha -FAV-...!!!
7. Sejarah:Yudhi...!!!
lah guru2 Spensa akeh sing nyabang2 ngajar e...!!! dadi bingung...!!! pokokke kaya kue lah...!!! hohohoho...!!!
ban2_ingram,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
Reply
#16
nuwun sewu kyeh kang ban2_ingram, monggoh kenalan ndisit ning kene... http://forum.tegalcyber.web.id/forumdisplay.php?fid=4

baca "format perkenalane" sit ya kang... suwun...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
(19-03-2010, 01:49 PM)akhdaafif Wrote: nuwun sewu kyeh kang ban2_ingram, monggoh kenalan ndisit ning kene... http://forum.tegalcyber.web.id/forumdisplay.php?fid=4

baca "format perkenalane" sit ya kang... suwun...

his uwis ka Phip...!!! Ngko wis y...!!! aku wis mbuka tapi durung daftar...,ahahahahhahaaaa...!!!
ban2_ingram,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
Reply
hooo... Banuu...... akhire gabung juga... :P

>> ketua osis: gufiadi (kakange kanca kelas ku)
>> ghozali: sampe saiki juga esih slokan kontak
>> ali habsy: tanggane aku ==> pasti Banu langsung bisa nebak wong demangaran kiye sapa dongen... Guling-Guling

iya betulllll... pak Kaprawii.... lucu nemen hizz angger diwulang beliau... heheh...

trus pak wintolo juga keren... pinter nyanyi macapat...saluut...

btw... pak farikhi wis ninggal ya?? beliau mbiyen kanca cilik Ibu ne aku.. hmm... padahal esih enom yah... ya..sing aran umur, emang hanya Tuhan yang tahu...
(19-03-2010, 02:07 PM)ban2_ingram Wrote: his uwis ka Phip...!!! Ngko wis y...!!! aku wis mbuka tapi durung daftar...,ahahahahhahaaaa...!!!

aja goroh... wong jumlah postingane tembe 2 ka... kecatete nang kene kabeh pula... Xixi

wis mana hagiyan kenalan ndisit... :P
Reply
hyiiiaaa... Mas Nasikhin oya...??? ahahahhahahahahaaa...!!! his mas,maksud e aku aku wis buka lewat FB...!!! kan Aphip ngirim lewat FB juga,weeeekkkk..., wkwkwkwkwk...!!! y Allah... kangen nemen his SMP...!!! nang SMP enak soal e...!!! pas SMP aku esih pinter..., barang SMA goblog e pollll,ahahahhahahaha... PARAH... PARAHHH...!!! najizi nemen y aku...,seolah-olah...,hohohohohoho...!!!
ban2_ingram,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
Reply
tapi kuliah pintere balik maning kan.... .buktine saiki wis dadi sarjana kedokteran kan??? good good....
angger sukses dadi dokter, sing jujur ya Nu.... dokter2 saiki akeh ora sing bener... slokan ngei resep obat macem2 kur gara2ne diiming2i macem2 daning produsen obat.. padahal sebenere pasien kur puyeng biasa tok... (lho koq dadi curhat.. Palu2nan)

melu seneng juga akeh kanca sing dadi dokter... dadine mbesuk angger ana keluarga sing sakit, nduwe dokter sing bisa dipercaya.. Nyengir
*mbiyen sempet cita2 dadi dokter juga... tapi takdir berkata lain... hehe

Nu, smp 1 jarang ana reuni akbar yah?? apa malah ora pernah yah??? banu coba koordinir oh.... kan mbiyen banu artis nomor 1 nang SmP 1 Ngikik
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)