Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP N 1 Tegal
#21
angkatane nyong daning laka sing melebu,,,
ketuanen nean,,qeqeqe
Reply
um kuncen angkatan pira??? aku nduwe kenalan alumni smp1, sma1, kuliahe juga pada... angkatan masuk kuliah 94.. berarti ndeyan smp ne 88-91.. dejak join tcc gelem ora ya... hahaha...
Reply
#23
(27-03-2010, 11:15 PM)wongdemangaran Wrote: um kuncen angkatan pira??? aku nduwe kenalan alumni smp1, sma1, kuliahe juga pada... angkatan masuk kuliah 94.. berarti ndeyan smp ne 88-91.. dejak join tcc gelem ora ya... hahaha...

kongkon melebu bae um,,,dangkati kabeh bocah tegal sing smp pira mbu oran lah,,,sing penting TCC rame,TCC maju,TCC dadi kebanggaan wong Tegal,,:cool:
Reply
aku melu...............smp 1 92 ana kancane....................................................................................................
ian_94941,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
Reply
#25
kuwe taun manjinge apa taun metu ne kang,kay nyong kiye mlebu taun 92 metu taun 95 Josss
Reply
ih waw.. isine sesepuh2 Xixi

aku be nembe lulus wingi [taun 07] be wis pada ngilang.. Guling-Guling
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
laka bocah enom? aku nembe lulus wingi taun 2009/2010 PISS
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame
Reply
inyong alumni smp 1 tegal tahun 2010,hehehe hisih anyar
ipingnazi,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2010.
Reply
Kenalan ndisit oh.. Ng trit perkenalan..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
Angkatan 2007
Hadir!!

Guru2 sing berkesan :
Alm. Pak FArikhi, guru bhs inggris. Kancane Jasak.

Pak Aminudin 'Hada'. Eman, tapi nang kelase nyong tau ngamuk. Sekelas dipentungi kabehPISS

Pak Agus Setiono (PKn) Materine setitik, tapi critane akeh...

Pak Abdul 'Abe' Latif,

Pak Kaprawi, hehehe
Yang melambat, akan tergilas. Yang terhenti, dianggap MATI!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)