Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Info dan Konsultasi Kampus
#1
Alhamdulillah...

Bar rembugan, lobi, ngobrol, diskusi karo beberapa kampus sing ana ning Bedah Kampus SINTESA 2010, ngehasilna kesepakatan nggo gawe kategori info dan konsultasi kampus. Ning forum kuwe, sifate dua arah. Siswa-siswa Tegal sekitare bisa takon. Dan sing senior-senior saka kampus kuwe ngko sing njawabi.

Aran kampus sing durung ana, menyusul. Tergantung saran dan permintaan saka member forum kiye dan mahasiswa sing ana ning kampus bersangkutan.

Monggoh, dideleng ning kene http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=220

Pareng...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)