Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wah...ana sing anyar kyeh neng mekkah...cekidot...
15-08-2010, 10:39 PM,
Posting: #1
wah...ana sing anyar kyeh neng mekkah...cekidot...
ana sing anyar kyeh...yuh diwaca...

mantep ah... keren ya...dadine ngko yen wis bisa mangkat kaji bisa jalan2 juga maring mana... PISS

sumber
koen ora bisa ngerubah masa lalu, tapi koen bisa ngerubah masa depan...ayo semangat...!

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to hanif_uzdex for this post
15-08-2010, 11:46 PM,
Posting: #2
RE: wah...ana sing anyar kyeh neng mekkah...cekidot...
Subhanallah.. Keren ah.. Dong wis dadi,q dijak mono ya kena oh.. Ngikik maning
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM

Add Thank You
16-08-2010, 12:08 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 16-08-2010, 12:14 AM {2} daning kunto. Edit Reason: )
Posting: #3
RE: wah...ana sing anyar kyeh neng mekkah...cekidot...
waw..mantaaappp neng timur tengah lagi akeh banget proyek
bakal akeh lowongan keh nggo nglamar kerja Xixi
Insya Allah bakal dadi kaya kiye mengko...

kyeh masterplan Mekkah
finnal look
apik nemen kan??
kyeh bonuse
subhannallah..bakal semangat keh.pokoke kudu bisa mana girang
Enaknya kalau jadi bujangan
Hidup bebas bagai burung terbang
Kantong kosong tidak jadi persoalan

(H.Rhoma Irama)

Add Thank You
16-08-2010, 12:53 AM,
Posting: #4
RE: wah...ana sing anyar kyeh neng mekkah...cekidot...
gambare ra metu to Ngukuri batuk
road to
6666th

Add Thank You
16-08-2010, 12:59 AM,
Posting: #5
RE: wah...ana sing anyar kyeh neng mekkah...cekidot...
(15-08-2010, 11:46 PM)Ayunii Tulis: Subhanallah.. Keren ah.. Dong wis dadi,q dijak mono ya kena oh.. Ngikik maning

ngomong bae yun yen pan melu aku mana... cool nemen
koen ora bisa ngerubah masa lalu, tapi koen bisa ngerubah masa depan...ayo semangat...!

Add Thank You
16-08-2010, 01:01 AM,
Posting: #6
RE: wah...ana sing anyar kyeh neng mekkah...cekidot...
(16-08-2010, 12:08 AM)kunto Tulis: waw..mantaaappp neng timur tengah lagi akeh banget proyek
bakal akeh lowongan keh nggo nglamar kerja Xixi
Insya Allah bakal dadi kaya kiye mengko...

wah..makasih kang kunto nggo tambahane... Es Teh
koen ora bisa ngerubah masa lalu, tapi koen bisa ngerubah masa depan...ayo semangat...!

Add Thank You
16-08-2010, 01:02 AM,
Posting: #7
RE: wah...ana sing anyar kyeh neng mekkah...cekidot...
(16-08-2010, 12:53 AM)ibnu19 Tulis: gambare ra metu to Ngukuri batuk

neng aku metu bol..!
koen ora bisa ngerubah masa lalu, tapi koen bisa ngerubah masa depan...ayo semangat...!

Add Thank You
16-08-2010, 01:20 AM,
Posting: #8
RE: wah...ana sing anyar kyeh neng mekkah...cekidot...
Metu ding.. kang ibnu nganggo modem sing karetan sih nean.. Ngikik maning

Iya, nyong kudu bisa mana..
Insya Allah.. Muga2 sih aja mung megahe bangunan fisik..
Tapi wong2 sing ibadah bisa bener2 nglakukan ibadahe dengan khusyuk,,

Soal jam kuwe jare saiki lagi nggo perdebatan ya.. pan pindah seka Greanwich. Perkara negara sing pengin dadi pusat waktu wis awit gembiyen mula diperebutkan.. Ya, muga2 sih bisa pindah maring mekah titik 0 drajat e..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
16-08-2010, 01:30 AM,
Posting: #9
RE: wah...ana sing anyar kyeh neng mekkah...cekidot...
hahahahaha...mbuh kuwe ibnu..protes gambar bae.. dasar modeme karet ndean.. qeqeqe

ya ora papalah kang...ribete kan sedelat..sing penting neng mekah.. amin amin lah.. moga kabeh muslim neng tcc bisa mangkat lah..
koen ora bisa ngerubah masa lalu, tapi koen bisa ngerubah masa depan...ayo semangat...!

Add Thank You
16-08-2010, 01:44 AM,
Posting: #10
RE: wah...ana sing anyar kyeh neng mekkah...cekidot...
kuwe hanif sapa donge ndra??? njaluk kepret kayane
road to
6666th

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS