Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaos tegal cyber session 2
#1
Sutimin, Sudarmo, modod karo penasehat lan rakyat TCC kabeh sing berbahagia...

pesenan kaos TCC sing pertama mbengi wis ditutup,,
mbokan pan ana sing ngide go sing ke loro yuh...

go lumayanan...
biasa owh.. konsep kaos... karo warna owh...

ayooo....
di lebokna neng kene usul dan ide sing liyane...
saya suka siomay
#2
melasi um jablud...yah Ngikik

tapi mesti bangga sung hasil karyane dinggo wong akeh um kalem bae...:cool:

nyonk pengin njajal ndesain kaos sih tp ngko bae lah...monggo sing liyane unjuk untu lah Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#3
seka fesbuk,,
wingi akeh ahwat sing pada pan pesen...
tapi barang ndeleng tulisan ndopok,,
mundur diri...

jare pimen ngonong...
ya akhire tak kongkon meng kaos session2...

trus juga akeh sing ngomong warna ireng maning daning...
pengin sing warna putih jare...
saya suka siomay
#4
kaos session2 ocre juga, tp kabar nggawe stiker primen? lanjut apa ora Medang
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
#5
ya kuwe bisa didadikna masukan...
misale ngko gel 2 sing pesen akeh kan bisa diklasifikasikna maning type-ne

mungkin ana sing lengen dawa, ganti warna, modifikasi desain dll..

pancing bae kon pada mene trus kon mein idene :cool:
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
pibe dong gawene hoodie apa sweater...
dadi bisa pada pesen kabeh...krna jelas lengen dawa....
dong warna golet sing cerah...aja cuma ireng n putih..
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
#7
adonk jaket tah mengko ndisit o san...
jangka menengah bae kuwe...
sing penting ana seragam ndisit nggo id :cool:
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#8
Soalen wonge ireng2 um..
emen kathon putih... Guling-Guling
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#9
^^
Guling-Guling Ngguyu
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
jare nyong tah ben sesi siji bar ndisit, aja keburu napsu nggawe maning...
melas sesi siji...
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)