Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaos tegal cyber session 2
#11
sing keloro pada bae sing pertama oh...

ben trademark-e kuwe ndisit

aku setuju, aja keburu-buru, nyante bae...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#12
Bener... sesi lorone kuwe sesi pemesanane baen...
disene aja ganti ndisit... um nono kiye... marahi ora mbener.. Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
ngene bae wis om.. dalan tengahe... dewek kudu pertimbangna masukan uwong2 kae... soale sing nggawe forum kie makmur ya ngko wong2 kae.... wong2 sing akeh kritik.... coz tak deleng perkembangan forum, wong2 kie bae sing posting... hehehe....

dong jare aku, mending ganti design bae...(dong klambi hurung dipesen)... tapi dong wis dipesen , monggo di klarifikasi nang muktamar ngko.... mbiyen kn aku wis usul kata "ndopok" bakal pro kontra... tapi ya nasi sudah jadi bubur.. ora papa... aku tetp pesen karena loyalitas ku nang forum....

saran tok um (tulung dirungokna walaupun aku cah cilik)--> serius :mode on : kesan pertama uwong maring barang sing disenengi kuwe seka tampilan ndisit... dong kesan pertama uwong wis jelek, ngko bakal tersebar maring ndi2.... ngko malah sing pesen kaos sepi... saran ku sih di pikirna maning... gawe sesion 2...

tapi kabeh2 y terserah mimin.. monggo kebijaksanaane... ben pemesanan kaos ora macet...

----------------> HANYA SARAN<--------------------
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#14
Nyong paham mas protol sampean ura seneng disene... Ngikik ya memang kabeh2 ana pro kontrane. Wis mengko dideleng baen hasile... Nyong sih Insya Allah ora isin.. Pan tak nggo maring kota.. Maksude kang apip kwe bener.. Misale dewek lagi promosi, kudu ana sing khas... lah contohe atribut mau.. Siji baen ndisit disene. Diantara wong2 sing pesen kan nggone sejen2 oh.. mengko masing2 dadi wakile TCC mromosikna lewat kaos kuwe mau... kan mengko ana sing takon oh,, "kaos apa kue tong...? kayong pernah weruh..." ... "oooh kie kaos forum ndopoke tegal yu..." "sih apa kue?" nah tugase masing2 njelasna sampe gempor kweh... Ngikik

Soal sing posting kuwe2 baen, ya sing arane esih tahap development tol, bahasa kerene esih pengembangan lah. dadi nek ora dewek sing bareng2 ngramekaken sapa maning?ora lucu oh nek sepi.. Toh masing2 juga wis bisa posting ning bidange masing2... ya belih?
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
yo wis... dong design aku seneng.. mung kata2 tok.. terkesan kasar.. walaupun khas tegal... dudu moni isin.. khas tegal dudu kata kue tok beleh... kan ana laka-laka ana poci.. sing luwih sopan... (dong menurut pandangan ku dewek)... tapi y aja diperpanjang maning lah..... aku mung ngutarakna pendapat... ben nggo masa depan luwih apik... kan kudu terima kritik dan saran iya beleh...

^_^.. salam damai ya .... bukan maksud mencela design atau malu terhadap Kata"ndopok"....^_^ sumpah mati tak ada kesan malu.. hanya membuat pilihan khas tegal.... hanya itu....
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#16
Hehehe.. iya mas protol nyante baen.... bebas berpendapat ning kene tah....
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
sep... moga moga pendapat e nyonk di pertimbangna yak.. khas tegal esih akeh....

wis.... clear...
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#18
Hmmm... mungkin yen di deleng sekan segi marketing, katakanlah tahap pertama dewek ngejare cah2 lanang, soale kan cah lanang terkesan cuek, masa bodoh, n selalu lain dari pada yang lain (mirip aq nemen kye tahh Ngguyu), nah tahap ke loro pasar e dewek maring cah2 wadon e soale lg aq umum kan maring group FB ana cah wadon sing pn pesen tp njaluke lengen panjang, tp dewek (cah lanang) jg kan ora ngerti sing dipengini cah wadon, soale menurut survey, keinginan cah wadon kuwe ruwet, dadi sing ngerti keinginan e ya wong sing bersangkutan, mangkane aq njaluk cah wadone sing ngobrol bareng neng kene dadi ngerti sing dipengini kuwe apa, soale kan desaigner n peserta polling ora bsa sakepenake dewek nggo menentukan design sing pan dinggo, mangkane langkah pertama kejarlah wanita mu ...haiyahh ... Ngguyu, maksude marilah ajak cewe2 untuk menyumbangkan ide design khusus nggo mereka, Ok. Bro Nyikep

brarti session loro kiye pasar e dewek cah wadon yakk... pben ?? sayembara kyehh sapa sing bsa ngrebut hati cewe paling akeh siap di dadekna tutor nggo workshop bagaimana menaklukan hati si dia Guling-Guling (aja kur nggawe rayuan tok Weeeiiss: Sudarmo ) ahahahahhaha
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#19
hmmm, yen kaya kuwe, digawe sisan kayak distro. merk tetep TCC. tapi desaine macem2. JOGER apa DAGADU kan desaine akeh kweh. ora mung siji. ora masalah. apik.

tapi memang nggo pertama kiye, aja beda ndisit. gawe se-trade mark- bae. ben wong tegal maring endi2 ndelenge pada. mungkin nggo 6 wulan pertama. dikuatna ndisit publikasine

ngko yen modal ana, beres lah. gawe desain macem2 ya ora papa
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#20
wes mantep nemen kyeh kayane wis siap ana sing nguruni...Ngguyu

wasgitel pokoke!
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)