Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaos tegal cyber session 2
#31
wis aja pada ribut neng kene ndisit,,,Guling-Guling
kabeh2 angger durung ketemu kayong ora bakal rampung diskusine..
ngko donk pas muktamar...idene-unek2e bisa didopokna langsung karo moci kan luwih mantep!
mslh kaos kan bagian dri TCC...
sing penting gawe pondasi ndisit, gawe manajemen sing tata nggo TCC
ngko pan apabae kan kepenak Medang
apik wis ana wacana sadurunge muktamar kayong mantep kyeh Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#32
(17-02-2010, 02:26 PM)jablud Wrote:
ho oh, maceme aq nggawe Forum kiye ya salah satune mbangun kepribadian, kedewasaan lan melatih kepemimpinan owhh, soale jaman saiki kn ta deleng2 akeh pemimpin sing manja Nyengir


(17-02-2010, 04:46 PM)hatewong Wrote:

sipp memang kudu ana atribute e men keren owhh Ngguyu

(18-02-2010, 12:01 AM)Barrezta Wrote:

oke bro, mengko pas muktamar gawe pondasi, gawe manajemen e dll e yak, mengko bisa usul2 candidate sapa2 bae sing kira2 ndue kemauan nggo majukna TCC n Tegal owhh

:nutup:

Lanjut pas muktamar baen yakkk :medang:
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#33
kiyeh tak buka maning,,,

monggo sing duwe desain kirim mene...
wokeh...
saya suka siomay
#34
gawe thread anyar maning bae om nono. wis kebek ning kene
tak tutup maning

:nutup:
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)