Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
takon komunitas dancer/ B-boy
sisan belajar gawe dopokan keh....(pertama kali,,,semoga ora salah kamar)
PISS


Mau bar buka bareng karo kanca2 dancer+B-boy bandung...dadi mikir....

apa kabar karo dancer2+B-boy nang tegal yah???
ana ora komunitase kira2???yen ana nang ndi trus aktif ora???
mbokan ana sing ngarti infone ya....

aku asline ya dudu dancer handal,tapi seneng belajar dance lan melu2 komunitase walaupun yen kongkon dance ya peta ora (sing penting gerak)Nyengir
sayang nemen yen nang tegal ora dikembangna...jarene tegal keminclong moncer kotane....bakal luwih moncer yen ana dancer2 hebat asline...
dadine yen pas aku balik tegal sue ora ngrasa bersalah nemen karna ora latian dance sebab ana komunitase nang tegal sing bisa nggo ngobati kangen...
tulung ya mbokan ana sing ngerti infone....moga2 bisa olih manfaat nemu informasi sing aku butuhna lewat TCC


sekian....trimakasih,,,matur suwun,,,hatur thank you....
Salam sayang
ain fahmi,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.
Reply
#2
sangertine nyong rata2 komunitas neng Tegal ya ngumpule neng Alun-alun lan sekitare adong malem minggu mbuh libur, njajal bae ngluyur mono dong waktu2 kuwe nang kono akeh komunitas sing ngumpul, nyong seringe sih weruh komunitas motor trus punk trus skateboard

semono infone
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#3
Angger komunitas dance aq ra ngrti mba. .tapi bsane nduwure aq anjoke motor ya ? ? Ngikik maning loken komunitas dance kumpule ng alun2 ? ? ng sanggar beleh ? ?
Reply
Wow,dancer ah mb ain.. Aku ya dancer,virtual dancer tapiken.. qeqeqe
Hmm,,dong neng Tegal q ora ngerti mba.. Paling ngertine sing snenge ngedance pump..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
betul kata ayuni
ana b boy nang kene tapi b boy virtual
dance anng nduwure mesin Pump

dong ana komunitas street'e paling mbeke ana komunitas skater
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
biasane nang sekolah2 sma ana ekskul dance kang..
seinget nang sma ku mbiyen ana..
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply
Diposting daning Okky_hatake - Dina kiye 12:38 AM
Angger komunitas dance aq ra ngrti mba. .tapi bsane nduwure aq anjoke motor ya ? ? Ngikik maning loken komunitas dance kumpule ng alun2 ? ? ng sanggar beleh ? ?

iya ya kky bisane dadi komunitas motor anjoge....qeqeqe

tapi suwun kabeh sing wis komen...

emang neng tegal laka sing gawe sanggar dance ya???(khusus dance dudu campur aerobic)

Ayuni: mang biasa latian neng ndi yun???sekolah???
(dance pump?)mungkin maksud ayuni pompom dance dudu???

Auzhee: B boy virtual yen pada latian neng ndi kang???

Ggogome:mang miyen sekolahe neng ndi sing ana ekskul dance??? ekskul resmi sekolah apa bocah2 independent neng sekolah sing pada gawe???
ain fahmi,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.
Reply
ana kyeh, arane BDD

(dancer e smansa gal) hahaha
Okupasi Terapis
Reply
Pompom boy tah kuwe oh cheerleader lanang beleh?
angger aku,virtual dance.. Nge.dance neng dunia maya.. Dolanan gem onlen ayodance.. Dong pump kuwe sing neng game neng mol2 kuwe loh sing njejeg2 pump Guling-Guling
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
nang PM um.. ana lante 3
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)