Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pics : cewek bugil telanjang
wa, bulan puasa kudune semangat. ja turu bhae. monggo dideleng ben melek. biasane yan ndeleng sing wuda2 seneng Nyengir

tanpa baju (Click to View)


pimeng ? luruhe angel kie wadon.

kae judule tak jenangi kaya kue eben yen ana sing search manjinge TCC qeqeqe

yen pan d save klik kanan >> save image ya Xixi
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
:kroyok: nganggo Balang Sendal PISS
lg PUASA ana sing nggoda Iman keh Amin
wakakakak lucu wis sip .. posting maning sing akeh .. Es Teh
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
Mewek
melasi nemen ayame laka wulune dih kejem nemen
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ngerti sing ndi kuwe ayam wadon??? Ngukuri batuk
road to
6666th
Reply
dong ayam lanang (jago) nhang ana jenggere ow um
dong babon ya kaya kie bener Xixi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ayame laka wulune qeqeqe

melas owh katisen
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
Ayame seksi men yah. ..?
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
ha ha ha bingung aku....yen masuk angin sing ngeroki sapa yah
iphoenkz,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jul 2010.
Reply
(18-11-2010, 11:53 AM)iphoenkz Wrote: ha ha ha bingung aku....yen masuk angin sing ngeroki sapa yah

langsung di Nyate ndisit
wkwkwkwk.
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
(18-11-2010, 11:53 AM)iphoenkz Wrote: ha ha ha bingung aku....yen masuk angin sing ngeroki sapa yah

Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)