Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
taman kota ato basa kerene kebone kota tegal
#1
jakwir jakwir kabeh... ente aning neng tegal tambah mene tambaha panas ora seh? aning aku tambah kmrungsung..panas.. arep metu be mikir mikir sebab panase metatak nemen.. semelet neng kulit. dongene ka tegal duwe taman kota sing kanggo tempat penghijauan trus buat rekreasi juga ya kaya taman monas neng jakartalah...aning ora ya kaya kebon raya bogor... sung mesti nambah pendapatan daerah trus nambaha adem aja mall mall e tok sing diakehi ..mall kah wis bosen dongene ana kebon raya tegal sing ko bisa pacaran, jalan-jalan, lesehan wis go wisata kluarga sing murah aja kaya saiki pada ngampar neg alun alaun atawa balekota lawas ... primen pendapte jakwir jakwir setubuh ora karo idene aku? he he
Reply
stuja ach....aku yen pn pacaran keder neng ndi...maning2 mol...kakehen guwang duit.aning ana taman kota ky kwe kn paling sangu klasa,karo rantang isine sega langgi mbuh apa owh...irit nemen wes pokoke,sisi romantise ya olih....
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
Reply
idem kr bos zaki kueh...mmg kdune tegal nduwe kebon raya dewk kah ben kn nggo iyub2 y...
tp yn cm pan pacran sg enak tah ng PAI be bs owh bos...ana sg iyub2 kah bs nggelar klasa jg....kurang adem njebur laut adus2an bareng owh...hehehe...
Reply
neng PAI wedi ach mbokan digaruk....wkwkwkwk
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
Reply
#5
tegal pada dasare emang panas krn perek laut.:blush:
wis panas ditambah pembangunan yang semakin tidak mempedulikan alam sekitar yauwis oh pananse saporete.:@:@
enyong pengin tegal kie diakehi len daerah hijau dan taman2 kota ben silir.Amin
trus dalan panturane kae sing tembuse tegalsari len cepet dirampngna eben kotane juga tingkat polusine menurun. kayong gerakane kaya umbel.:hei:
Reply
tambah akeh taman, pohon neng ndalan, maka tambah akeh biaya perawatane...
tambah akeh pengeluaran pemkot nggo tukang sapu jalanan,
pemkote sanggup beleh...?
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
#7
akeh nandur bae ning umahe dewek2..
trus tarokane ning omah bae. adem. akeh tanduran.
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
(14-01-2010, 02:38 PM)akhdaafif Wrote: akeh nandur bae ning umahe dewek2..
trus tarokane ning omah bae. adem. akeh tanduran.

berarti fungsi taman nggo tarokan ya?
dudu nggo penghijauan? daerah serapan?
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
#9
ya, salah sijine nggo tarokan oh. karo bojo. hahaha...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#10
(24-01-2010, 02:34 AM)akhdaafif Wrote: ya, salah sijine nggo tarokan oh. karo bojo. hahaha...

kayong wis duwe bojo...
aja2 wis kebelet mbojo om...
wkwkkwkwkw:senyum:
saya suka siomay
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)