Poll: Priben tampilan anyar header TCC?
This poll is closed.
Apik sung yakin.
81.25%
13 81.25%
Biasa bae lah.
12.50%
2 12.50%
Luwih apik sing mbiyen.
6.25%
1 6.25%
Total 16 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Header Anyar TCC
Wink 
Nggo nyambut Idul Fitri 1431 H sekaligus merealisasikan masukan-masukan sing user kabeh.
Dina kiye di rilis header e Forum TCC tercintah..

Monggo ditunggu tanggepane. Aja klalen di isi Polling e ya..

Klepon nggo sudarmo karo sutimin sing wis kerja keras ngadepi hal-hal gaib berkenaan karo header TCC kiye. Guling-Guling

Es Teh
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.
Reply
#2
sedurunge pengen ngaturaken matur nuwun sing akeh nggo darmono, min hime, barrezt, karo tkid sing wis ngoprek kesel2 nggo header anyar TCC

nyumbang saran, kae tulisan link pertama ning nduwur ora dadi sebaris ya? malah dadi rong baris, kedawan kang
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
asline wis sebari min ap.

mbuh karena perkara gaib apa bisa dadi rong baris maning.

urusan sing gaib2 kaya kiye nyong nyerahna maring darmono karo min be bae.
ahli ilmu gaib. Guling-Guling
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.
Reply
mantep!!! kae ana tulisan forume wong tegal lan sekitare tapi ora ke design yaw?
Okupasi Terapis
Reply
mantap ah... Nyonk ora ngerti apa2... Weee

kae menu nang nduwur bener? ora kakean? ganing isine sub forum kabeh dudu menu utama? kaya portal, Help, Register
--> wez ana, tapi kayong aku ndelenge malah bingunk dewek.. biasane menu paling nduwur soale paling ana HOME, PORTAl, FAQ, HELP.

tapi top lah nggo sutimine...
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
jebule ngoprek kaya kue be angel nemen yak

*kesaksian ndeleng dewek betapa susahnya para teknisi nggawe
kie metu, sing kae ngilang Xixi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Sad 
(09-09-2010, 11:10 PM)Pro_T_Lon Wrote: mantap ah... Nyonk ora ngerti apa2... Weee

kae menu nang nduwur bener? ora kakean? ganing isine sub forum kabeh dudu menu utama? kaya portal, Help, Register
--> wez ana, tapi kayong aku ndelenge malah bingunk dewek.. biasane menu paling nduwur soale paling ana HOME, PORTAl, FAQ, HELP.

tapi top lah nggo sutimine...

nang kene kaya kuwe menu utamane um prot. hihi.
aja keder2.. arane be nganggo basa tegalan. mirip2 lah..
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.
Reply
apik Es Teh mantep :)
Reply
Es Teh kupat go sing nggawe.. Apik nemen lah, aku dadi +betah..
@min ap..
neng aku wis sebaris ka.. Girang nemen
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
#10
Sip kid + team... Nembe weruh wujude ente wingi... Ngikik maning

Josss headere elegan boy...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)