Poll: Priben tampilan anyar header TCC?
This poll is closed.
Apik sung yakin.
81.25%
13 81.25%
Biasa bae lah.
12.50%
2 12.50%
Luwih apik sing mbiyen.
6.25%
1 6.25%
Total 16 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Header Anyar TCC
Joss gandoss Josss
tampilane luwih seger mad..

suwun go sing wis ngutak atik Klepon
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
Report sawise ngrasakna perubahan header selama beberapa hari:
Suwe2 aku ngerasa kayong ana sing aneh garo link menu ne izh... biasane nang website link paling kiri kuwe HOME, yen nang kene kan PANDUAN. Biasane aku bar muter2 pan balik maning ndeleng SB atawa pan maring portal/menu forum kayong ana sing kurang seg.
kira2 semene sit laporan sing enyong Hangsip
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
kan ana kiye krad.
[Image: 20100913-q14b2d64adfsm94dr1xnj23ypw.jpg]
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.
Reply
iya tah iya ana kuwe..tapi maksude enyong kiye kang
[Image: kd24wj.jpg]
kiye tah kanda sing tak rasa aku loh Xixi

suwun
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
Oia,sing neng nduwur kan ana panduan, teknologi, kenalan.. Lah neng isor jg wis ana.. Pibe dong diganti salah siji dadi link TCC.. Tp ana pilihan mengisore.. Ana TCCtwit, Pages FB, Grup FB, pages radar ana ora ya ng web? Dadine member bs langsung follow twite dwek, pages+grup fb. Dadine rame kabeh..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
#16
usulane ayunii joss kuweh

nggo kang maintenis, ning nduwur, dimein "home" paling kiwa bae. luwih standar kayonge daripada ngeklik forum, meskipun bisa Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
hmm... ternyata dudu aku tok sing ngrasa aneh ya..

biasane emang paling kiri kue home/portal, terus bar kue FAQ/HOW, seteruse... dong info umum ora di lebokna sub menu baen? soale kayong mubadzir,, nang portal kan wez ana sub banner nggo bangsane perkenalan, panduan..
kayak pertama kue loh.. dadine nduwure ora terlalu rame...

tapi mung kandane aku lo.. Ngukuri batuk maap dong salah
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)