Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tips Nonton YOUTUBE ora usah anggo INTERNET
Huaaaah nyong aben dina tulisane BathTube Ngikik maning
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
(15-09-2010, 07:49 PM)ibnu19 Wrote: owh...ana sumbere ya?? ija_inad Josss

Iya, mbiyen esih kelingan bae kayane tau maca kie, hehe

(15-09-2010, 09:25 PM)kanghafidz Wrote: PISSkayane iya....aku olih neng myDocument laptop keh
jd rafaham sing donlot sapa?

hahahaha.... laptope aja2 bs donlod dewek um? PISS
Reply
(14-09-2010, 09:12 PM)kanghafidz Wrote: Nonton Youtube Sa-Emohe ente....

Langkah Pertama
[Image: ytbe1.jpg]

Langkah kedua dan ketiga
[Image: ytbe2.jpg]
PISSPISSPISSPISSPISS

asem nemen kiye ngerjani tok arip
Janganlah sia-siakan waktumu dan kesehatanmu ok bro!!
Reply
Balang Sendal ngerjani wong tua kowen ya poci ngosek
Janganlah sia-siakan waktumu dan kesehatanmu ok bro!!
Reply
melu wakhin neng kene ah.
lakukan segala sesuatu dengan ikhlas maka enkau akan merasa tentram
Reply
jiakakakakakakakakakakakakakakakak . . . . . . . . .
john binus,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2010.
Reply
mbahe nyong sing tembe tangi turu be bisa kwe o um arip
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
Dong carane nonton internet tanpa nganggo youtube piben kang?
Jayalah Selalu Kota Tegal...!!!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)