Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
assalamu'alaikum
mbokan ana sing durung kenal...

kye nyong kancane sani, osa, wawan, om ben sing ning kota bumi (sibenjo)

namane roy, ning endi2 nickname pada kabeh....
robomantics....
passworde *******/*************/***********

ya kuwe, passworde kembar kabeh, isine cuma bintang2....
Guling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-Guling

halah:
nama: roy adityawan
umah: pangkah
saiki: ning slipi, jakarta ndean owh...
kerjaan nggal dina: pacaran karo ngojek/ supir bajaj (mbiyen ngojek, saiki supir bajaj) slipi gambir (kadang2 kalibata), sabtu minggu trayek jabodetabek, melayani AKAP.

kye data lengkape.. ana tanda tangan camate ana apa koh... kayong sip nemen.....
KYEH KTPne ENYONG!!!! dipencet ndisit ben nongol gambare (Click to View)

yah kaya kuwelah....
yen durung ngerti, utawa pengen ngerti luwih ngeh maning, bisa takon sing wis kenal, utawa ya ngajokaken pertanyaan ning kene. asal aja ngajokaken proposal njaluk bantuan kredit ning kene NyengirNyengirNyengir
#2
salam kenal om...
kancane wis akeh ya neng kene...

welcome baen wis

Es Teh Es Teh
saya suka siomay
salam kenal bae wez,,,

ngeri ya wez duwe kanca akeh ning kene dadi bs adaptasi cepet,,,

user: robomantics????

pecinta robot jg ya??

bs slg share ya??? MedangMedangMedang
(22-02-2010, 02:41 PM)laksonoadi Wrote: salam kenal om...
kancane wis akeh ya neng kene...

welcome baen wis

Es Teh Es Teh

kancanane tah ora neng kene....
ning dunia nyata... pas mlebu ng kene... kayonmg weruh ana nama2 sing dikenal...
#5
welkom n sugeng rawuh bo...

kayong kesel yah bar ngojek langsung :medang: pacetane Klepon
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#6
sugeng rawuh om roy robo...
nyong ngarti lagu2ne ente.. Xixi
om osane ndi??daning ora melu2 ning kene..
Sibuk ngitung duit ya...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
arane keren sunk um....bisa nembak ora ky robocop?? Guling-Guling
lam knl um...welcome..... Es Teh Es Teh
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
met kenal oom.. Klepon Es Teh monggoh pacetane disambi oomm....
bisa nembak kyeh....

RamboRamboRamboRamboRambo

NgguyuNgguyuNgguyu

alhamdulillah akeh sing nyambut kye...
matur nuwun teh pocine, klepon, kurang mendoan kyeh donge...Ngikik

iya kyeh, mau esuk bar narik, tomang-kalibata...
Insya Allah tanggal 26 ngirim barang ning tegal, tapi kudu ning tasik disit...

yah... nasib, demi sesuap nasi...MaculMaculMacul
melu muktamar owh um tgl 27....
ngko mbokn pgn mendoan tka gawakna.... Guling-Guling
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)