Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KELEK SAKTI
Wink 
Alkisah ana bocah wadon cilik arane " Cipluk " Dandan ndisit......
si cipluk lagi dolanan rok citut ( sing matane di tutupi nganggo jarit )...
lah critane hompimpah si cipluk kalah terus di kongnkon dadi.....matane di tutupi nganggo jarit....
lah...critane bocah bocah lagi pada umpetan......Ngacir
si cipluk nggoleti.....wis....durung....wis.....( matane di tutupi )....
pas lagi nggoleti......ana wong tua arane " Mbah Casbi "Krangkeng
umure 70 th wonge ireng,ora tau adus,ora tau nggo klami.....pokoke parah lah.....
pas lagi si cipluk nggoleti marani maring Mbah Casbi lagi njagong....
ya sing arane matane di tutupi kan ora weruh ngalor ngidul ya....
karo gemboran...." nang endi sih pada umpetane ".....
Mbah Casbi langsung " ngambuna keleke " sing bacin nemen maring irunge si cipluk......srepet.....srepet......qeqeqe
si cipluke ora ngerti irunge ndas ndus bae...." mambu apa yah ".....
karo penasaran si cipluk mbuka jarite sing nutupi matane......
kagete ngudubilah.....Syok nemen....
jebule Mbah Casbi.....karo mundur mundur....saking bacine keleke nganti muntah....oek...oek....oek....karo nangis....merkabakKejem ah..
wadul karo mamane....ma......ma....aku di lepeti keleke mbah casbi nganti muntah......qeqeqeqeqeqeqeqeqe

sejege kue ora pernah maning dolanan rok citut........Turu
Jhon Kemplung,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2010.
Reply
qeqeqe yakin sung lawakane ngeneqi nemen.. Bisa kaya kuwe loh
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
kye jangan2 pengalaman pribadi kyeh Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ora yakin om....dudu aku.......PISSPISS
Jhon Kemplung,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2010.
Reply
maknyuz.............. Josss
road to
6666th
Reply
lha kuwe arane nggo tanda kutip
Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
qeqeqe kayong melas nemen.. Xixi
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
kakakakakakakak...................ora iz.....
Jhon Kemplung,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2010.
Reply
asyem wetenge nyong lara Guling-Guling
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
bisane lara kang Guling-Guling
ana ulane?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)