Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KELEK SAKTI
iya keh aja2 pengalaman pribadi...
hayoh ngaku bae kang...
yen ora gelem ngko dilepeti keleke mbah casbi kon..

Xixi
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)