Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tik tok....
sedulur2....tesih kemutan olah raga jaman mbien ra....kaeloh sing arane tiktok...minton tapi rakete atik triplek... Guling-Guling
trus net e atik tali rafia digawe ky jaring....
kwe olah raga murah tp gawe ngos2an...wkwkwkwk Guling-Guling
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
Reply
#2
arane tik tok om..???
neng nyong tetep ngaranine minton kayanae...
hahahaha
Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling
saya suka siomay
Reply
nang aku juga arane minton...

pan nganggo raket, pan nganggo triplek, pan nganggo piring plastik/seng, tetep diarani minton...

tik tok kuwe tah monine pas dong lagi tampek-tampekan oh....


Nyengir
road to
6666th
Reply
#4
bener, jarena wong desa kaya aku juga tetep Minton .... Guling-Guling
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
#5
minton Guling-Guling

angger neng nyonk rakete nganggone piring atum mbuh seng..
mmulane akeh mbok2 pada juwet maring anake ya kaya kuwe piringe entek nggo minton pada pecah Guling-Guling Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
(23-02-2010, 01:05 AM)Barrezta Wrote: minton Guling-Guling

angger neng nyonk rakete nganggone piring atum mbuh seng..
mmulane akeh mbok2 pada juwet maring anake ya kaya kuwe piringe entek nggo minton pada pecah Guling-Guling Guling-Guling

bisane pd pecah??brarti dong pas tik tok eh minton, bocahe nampeke seru nemen yah???RamboRamboRambo

padahal wis nganggo plastik/seng be bisa pd pecah, apamaning nganggo beling yah??Palu2nanPalu2nanPalu2nan
road to
6666th
Reply
(23-02-2010, 01:21 AM)ibnu19 Wrote:
(23-02-2010, 01:05 AM)Barrezta Wrote: minton Guling-Guling

angger neng nyonk rakete nganggone piring atum mbuh seng..
mmulane akeh mbok2 pada juwet maring anake ya kaya kuwe piringe entek nggo minton pada pecah Guling-Guling Guling-Guling

bisane pd pecah??brarti dong pas tik tok eh minton, bocahe nampeke seru nemen yah???RamboRamboRambo

padahal wis nganggo plastik/seng be bisa pd pecah, apamaning nganggo beling yah??Palu2nanPalu2nanPalu2nan

ngakak sungpah ndeleng postingan kiye... iya yah.. piring seng bisa pecah... ajib nemen sung.....

ning nyong nganggo triplek, kok-e malah biasane nganggo kertas dibuntel2... (ora due duit nggo tuku kok....)

tetep bae diarani "minton"
Reply
(23-02-2010, 12:23 PM)robomantics Wrote:
(23-02-2010, 01:21 AM)ibnu19 Wrote:
(23-02-2010, 01:05 AM)Barrezta Wrote: minton Guling-Guling

angger neng nyonk rakete nganggone piring atum mbuh seng..
mmulane akeh mbok2 pada juwet maring anake ya kaya kuwe piringe entek nggo minton pada pecah Guling-Guling Guling-Guling

bisane pd pecah??brarti dong pas tik tok eh minton, bocahe nampeke seru nemen yah???RamboRamboRambo

padahal wis nganggo plastik/seng be bisa pd pecah, apamaning nganggo beling yah??Palu2nanPalu2nanPalu2nan

ngakak sungpah ndeleng postingan kiye... iya yah.. piring seng bisa pecah... ajib nemen sung.....

ning nyong nganggo triplek, kok-e malah biasane nganggo kertas dibuntel2... (ora due duit nggo tuku kok....)

tetep bae diarani "minton"

wah...wah.....payah kyeh....Palu2nan

bisane nganggo kertas dibuntel2 tetep diarani minton????Nyengir

jangan2 ari pas dolanan kasti, ente ngaranine juga minton kyeh?????
soale ari dolanan kasti ra duwe bal, bocah2 pd nganggo kertas dibuntel2 sih...Rambo

inti permainan minton kuwe tah nang 'kok/shuttlecock' -e kn???? Medang
road to
6666th
Reply
Guling-Guling hahahaahahah iya arane tiktok.. jaman rung kuat tuku raket.......... Guling-Guling
Reply
ya kepriben maning ya kang... pan tuku kok laka duite sih yah.... dadine ya nganggo kertas dibuntel... yen kasti ya tetep diarani kasti....

sing penting semangat n seportifitase owh kang dudu masalah kok-e......
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)