Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tik tok....
(24-02-2010, 12:47 PM)robomantics Wrote: ya kepriben maning ya kang... pan tuku kok laka duite sih yah.... dadine ya nganggo kertas dibuntel... yen kasti ya tetep diarani kasti....

sing penting semangat n seportifitase owh kang dudu masalah kok-e......



jamane aku juga laka duite wa....

jamane aku malah tuku kok bekas saka wong sing biasa maen nang gedung, siji satus perak, ari pan minton malah sedia anda/tangga pring karo gantar ana apa, dadi angger kok-e nangsang, bisa langsung dijukut....
Palu2nanGuling-Guling
road to
6666th
Reply
bener.. sportivitas.. kita kudu kreativ dari segala hal yang ada...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)