Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
model pesawat sing jebule ana :D
[Image: 3457eyrhdfbfcg.jpg]
kiye pesawat sing nang film Superman udu ya?
sing Brandon Sukrad Routh dadi Clark Kent loh...
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
Fantastic WOW
ana sing modele kaya pesawate power ranger ah...
Reply
(05-10-2010, 06:11 PM)ddddnL Wrote: ana sing luwih gede maning sekakuwe um Xixi

kuwe kabeh pesawate dinggone paling ping pira tok oh, emon" yak tapi apik Ngikik

iya aku ngerti tapi sing esih dinggo ya pesawat kuwe sing luwih gede kuwe hughes owh ya airbus be kalah karo kiye ana maning an-124 ruslan sing nggawa sukhoi maring Indonesia
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame
Reply
daning pesawat e cunong kaya kue Xixi
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)