Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akronim Nama
Ceritane kie bocah SD jaman taun 2006an

Guru: Cah cah.. ning kene sapa sing nduwe cita cita dadi presiden?
Mira: Nyong bu!
guru: bisane nok?
Mira: Gajine akeh bu!
Guru: wah bocah cilik wis ngartinan duit yak.. Sing pan dadi wakile sapa nok?
Mira: Wakile.. sapa yaaah.. Kie bu, si Wahyudi!
Guru: ngko dong pan kampanye piben nok?
Mira: Pengen kaya paj SBY JK bu! disingkat namane
Guru: Nah, saiki buguru pan takon.. adong namane Mira Citra Kusumawati gamen Wahyudi Ciptono.. ngko kampanyene pan disingkat apa?
Mira : Maksude apa?

ngarti dewek lah Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
tulung digered maring lawakan mo tulungg.....
asem kyeh ora konsen nulise Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
oh....kiye lawakan?? tak Guling-Guling wis Ngikik maning
road to
6666th
Reply
bwahahah.yaul2. paham kiye nyong Guling-Guling

sing apik gyeh....

Tiara Cantika Cahyani gamen Januar Yani Merdeka
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
(05-10-2010, 08:22 PM)ibnu19 Wrote: oh....kiye lawakan?? tak Guling-Guling wis Ngikik maning
yaa edan mning kye modode gmuyu dewek Ngikik maning

(05-10-2010, 08:24 PM)wadukepor Wrote: bwahahah.yaul2. paham kiye nyong Guling-Guling

sing apik gyeh....

Tiara Tantri Cahyani gamen Januar Yani Merdeka

apa kue| TTC JY?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
pibe maksude? Bingung Kyeh
Okupasi Terapis
Reply
lah kie maning uteke loading um um Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
tak melu ngguyu wis...Guling-Guling
eben ora ndarani ngejunk...Xixi
Reply
pada bae ngejang Patak Sendal
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)