Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VID] aku masih ingin hidup
kyeh ana pidio lawas
olih ngupload jaman mbiyen maring FB

TKP: Jalan Raya Ujungrusi Slawi

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1168369419072
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
kuwe ente pan digorok???
road to
6666th
Reply
'ente' maksude pimen kyeh
Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
apik nemen ah.. best moment kyeh jare wong sing seneng dokumenter.. cool nemen

oya aku melu takon,
Quote:kuwe cara link vidio ning fb sih priben um??
kan biasane dong post vidione sing U-Tube,

suwun nemen nggo jawabane.. Es Teh

Reply
gari didokon bae alamat vidio skang FBne kang Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ngerek sundul kejeblog ngekek guling2 tiba maring blumbang kepeak Jaran nlepong
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ngerek mari kerek kembali thread yang nggawe ngakak Ngguyu
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)