Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kemampuane leptop masa depan super dahsyat
kyeh, nyong pan nudukna yen leptop kwe bisa digunakna se efisien mungkin. kiye wis dikembangna nang jepang lan negara maju liyane. spek e duwur2 nemen wa, ora kaya lepi biasa.. kegunaane akeh nemen jebule.. ora kur nggo ngetik lan nyawang pilem. tapi karo....

ngenteni sepur (Click to View)
kanca turu (Click to View)
kanca ngemil (Click to View)
jebakan curut (Click to View)
gebug laler (Click to View)
olah raga (Click to View)
kayane regane lepi2 sing kaya kiye bakal larang.. Xixi

src : 2leep.com
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
kentir
kwe sing nggo masak ndog Macbook ya?
Palu2nan
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
waktu pertama pan klik..
neng ati wis ngomong "barangkali laptop'e nyong bisa di apiki"..

eh.. eh..
jebule ... kue tah kiat2 pan ngrusak laptop owww....
ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn
Jujur kue kuncine sukses...
Semoga Allah sll meridhoi Langkah Qitaaa... Aamin..
Reply
mugane diwaca ndipit mba Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
daning laptope se-merk yah?? Ngukuri batuk
road to
6666th
Reply
auzhee tah seneeeeeng men angger nyong comment... PISS qeqeqe
Jujur kue kuncine sukses...
Semoga Allah sll meridhoi Langkah Qitaaa... Aamin..
Reply
Kaget sung!
ora izh mbak Ora ngerti
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ngomong bae "iya" PISS PISS PISS PISS qeqeqe


balik yu balik...
Jujur kue kuncine sukses...
Semoga Allah sll meridhoi Langkah Qitaaa... Aamin..
Reply
waduke ah...
kuwe nggo masak saking panase ya? Ngikik
Reply
poci :: peringatan buat F apa kyeeh..
Jujur kue kuncine sukses...
Semoga Allah sll meridhoi Langkah Qitaaa... Aamin..
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: