Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Tegal Cyber Charity] Ngumpulna sumbangan dalam rangka ultah TCC ke-1
#1
Dalam rangka menyambut ulang taun emas TCC sing ke-1 tanggal 11 Nopember tapi dirayakna (sukurane) tanggal 14 Nopember 2010 dina minggu
jam e nyusul...

TCC rencanane mung ngadakna sukuran internal ndisit + ngumpulna sumbangan sing mengkone disaluraken maring yayasan yatim piatu mbuh bakti sosial..

APDET: PENYALURANE DIALIHKAN MARING DANA BANTUAN NGGO KORBAN MERAPI SING LAGI KENA MUSIBAH

Dadi nggo sedulur TCC sing pengin nyumbang, sing keluwihan duit, sing bingung ngguwang duite pimen... nah kiye ana kesempatan lewat TCC duite ente ente bakal disaluraken maring wong-wong sing mbutuhaken.

Sengaja kye gawe dopokane awit saiki mbokan terkumpul dana akeh kan mending bae.. Nominale sih terserah pira seikhlase ora maksa, mung diminimalna bae 1juta (wkwkwk guyon setitik).

Nah saiki mbokan esih pengin takon mbu kurang jelas bisa ngepos ning kene...
SING PAN NYUMBANG MONGGO TRANSFER MARING MENE:
Transfer Wrote:SIMPEDES BRI
1368 01 000406 538
A.n Annisa Ayu Yunita

Penting Wrote:Sing wis transfer aja klalen sms konfirmasi maring Ayuni nomere 085842079393
sing isine nama nominal karo ska bank apa eben jelas yak...
ngko diapdet neng kene

sing kayong pengin rekening liyane monggo njaluke pengin maring ndi ngomong bae aja nggrutu Ngikik
monggo........ Josss
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#2
rekening e mo...

nein kode sms ari bar transfer dst,,,
ben joss...
saya suka siomay
Reply
#3
mblekna sumbangane mrg ndi. . mbokan na sing pngen ngerti. . Josss
Reply
#4
@darmono: iya kye lg tek hubungi ayuni ndisit nggo konsolidasi...
@okky: sabar ky... ente gelem bleh melu neng kepanitiaan?? Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
nggo kotak TCC bisa um?
Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#6
dangkati ah....
sementara tak cantolna ndisit kiye dopokan... Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
mbokan ana sing pan nyumbang barang-barang oh....
diterima ora??
road to
6666th
Reply
#8
barang ribet kayonge nu..
dadi ben gampang duit baen wis
tapi mbokan ana pendapat liyane kayonge pimen len enake
rencanane kan ngko ana simbolis penyerahan sumbangan skang TCC Nyengir
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#9
jare aq tah dkumpulna ndisit panitiane. . drembugna ndisit enake pmen. . pan sumbangan brang bekas + duit pa mung duit tok. . ben Josss
Reply
#10
dangkati maning ah....
urung ana sing nyumbang Nyengir
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)